تندرستی » محصولات غذایی تراریخته امنیت و سلامت جامعه را به خطر میاندازد و عاقبت مصرفکنندگان آن چه انسان و چه دام ابتلا به بیماریهای نامعلوم، اختلالات دستگاه گوارش و معده و روده، اختلالات دستگاه ایمنی، سرطان، افزایش سرعت روند پیری، ناباروری، اوتیسم، آلزایمر، مشکلات غدد، از بین رفتن باکتریهای مفید معده و روده و ایجاد بیماریهای متنوع و جدید در مردم و نسلهای آینده میشود.
بانو یوتاب با بیان اینکه آیا مافیای مونسانتو به کشور ما نفوذ کرده است به خبرنگار درنگ گفت: احساس وظیفه ملی و انسانیام باعث شد تا تصمیم بگیرم آنچه را که درباره تراریختهها حقیقت دارد به گوش مردم و مسئولین برسانم. امیدوارم گوش شنوایی باشد و جدی گرفته شود.
این فعال محیط زیست افزود: مواد غذایی گیاهی و جانوری که با دستکاری ژنتیکی تولید میشوند را تراریخته یا ترانس ژنیک گویند. این غذاها سرطانزا بوده و برای انسانها و محیط زیست خطرناک هستند.
این هنرمند تصریح کرد: بزرگترین تولید کننده بذر تراریختهها در دنیا شرکت آمریکایی اسراییلی مونسانتو است که قبلا تولیدکننده خطرناکترین مواد شیمیایی ساخارین، ددت، آلایندههای خطرناک PCBs با ترکیبات پلی کلر بیفنیل و عامل نارنجی ( نوعی سم بسیار بسیار قوی که ارتش آمریکا در جنگ ویتنام برای از بین بردن جنگلهای پناهگاه ویت کنگ به کار برد. این سم علاوه بر از بین بردن جنگلهای انبوه تا نسلها بعد بر مردم ویتنام آثار مرگبار فراوان داشته) است.
علم گیاهان و جانوران تراریخته در انحصار شرکتهای آمریکایی و اسرائیلی در پوشش یک شرکت چند ملیتی بنام MONSANTO مونسانتو قرار دارد. نیمی از برنج موجود در بازار ایران و بیش از نود درصد از روغن موجود در سبد کالای ایرانیان از محصولات خطرناک و مسموم تراریخته هستند. بر اساس قانون ایمنی زیستی کشور، تراریختهها نباید به مزارع ایران بروند مگر اینکه مجوز وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی و سازمان محیطزیست را داشته باشند. اما در عمل تنها یک درصد از سطح زیر کشت کشورمان ارگانیک و نود و نه درصد تراریخته است.
یوتاب با بیان اینکه در ادامه با بیان اینکه آیا مافیای مونسانتو به کشور ما نفوذ کرده است، ادامه داد: دستکاری ژنتیک و محصولاتشان اثری ویرانگر بر سلامت انسانها و زیست بوم دارد. وظیفه دولتها و مجامع بینالمللی این است که اجازه دهند مردم نسبت به عوارض مخرب غذاهای ترانس ژنیک ( تراریخته) علم و آگاهی کامل یابند و ضررهای آن را روی خود، محیط زیست و نسلهای آینده بدانند.
ممنوعیت محصولات تراریخته در ۳۸ کشور
وی تاکید کرد: روسیه، آلمان و ایرلند به علاوه سی و هشت کشور دیگر کاشت و واردات محصولات گیاهی و جانوری تراریخته را به کشورهای خود ممنوع اعلام کرده و قوانین و مقررات سختی در این زمینه وضع کردهاند. حتی اسراییل که خود یکی از سرمایهداران شرکت مونسانتو است، کاشت و مصرف فراریختهها را حتی به طور آزمایشی در کشورش ممنوع کردهاست. تولیدکنندگان اصلی محصولات تراریخته با بهانه مقاومت در برابر بیماریها و آفات، ماندگاری بیشتر محصولات، افزایش تولید غذا، تولید محصولات جدید، کاهش قیمتها و در اصل طمع و سودجویی بیشتر و جنگ بیولوژیکی اقدام به دستکاری ژنتیکی گیاهان و جانوران کردند.
محصولات غذایی تراریخته سرطانزا هستند
این نقاش و تندیسساز محیطزیستی افزود: متخصصین بر این باورند که بیش از نود درصد از تراریختهها حاوی ژن مقاوم به علفکشها هستند. کمینه مشترک سازمان جهانی بهداشت و FAO بر مبنای نظر انجمن بینالمللی تحقیقات سرطان به این نتیجه رسیدهاند که ژن علف کشها در محصولات تراریخته سرطان زا است. ماده گلیفوزیت در تراریختهها خطرناکترین ماده شیمیایی در محیط زیست است. آثار این سم خطرناک در خون و ادرار و شیر مادران دیده میشود. از دیگر ضررهای تراریختهها ایجاد واکنشهای آلرژیک در بدن انسان، آسیب به برخی ارگانیسمها و کاهش تنوع زیستی، کاهش کارایی آنتی بیوتیکها در بدن میشود زیرا خود در بدن اثر آنتیبیوتیکی اعمال میکنند.
تراریختهها طعم غیرمتداول دارند
تراریختهها برای محیط زیست نامناسب هستند و بقایای این جانداران تا مدتهای طولانی در طبیعت بهصورت مخفی میماند. تراریختهها در انسانها باعث ایجاد بیماریهای متنوع و جدید میشوند. حتی در برخی گونههای جانوری باعث مرگ شدهاند. تراریختهها یک سلاح بیولوژیکی هستند که بسیاری از کشورها علیه دشمنان خود استفاده میکنند.
این هنرمند و فعال محیط زیست ادامه داد: در خوشبینانهترین حالت ممکن تراریختهها مواد مغذی بسیار بسیار کمتری نسبت به محصولات ارگانیک دارند، آنتیاکسیدان تراریختهها بسیار کمتر است، انرژی کمتر و پروتیینهای کمتر و مضری دارند.
یوتاب با بیان اینکه تراریختهها باکتریهای خاک را از بین میبرند و روند تجزیه بقایای موجودات و تثبیت کربن و نیترژن اتمسفری را با مشکل مواجه میکنند، افزود: محصولات غذایی تراریخته امنیت و سلامت جامعه را به خطر میاندازد و عاقبت مصرفکنندگان آن چه انسان و چه دام ابتلا به بیماریهای نامعلوم، اختلالات دستگاه گوارش و معده و روده، اختلالات دستگاه ایمنی، سرطان، افزایش سرعت روند پیری، ناباروری، اوتیسم، آلزایمر، مشکلات غدد، از بین رفتن باکتریهای مفید معده و روده و ایجاد بیماریهای متنوع و جدید در مردم و نسلهای آینده میشود.
زمان آن فرارسیده تا موضوع تراریخته ها علنی و جدی گرفته شود زیرا آسیب های ناشی از مصرف آنها بسیار زیاد است و به نسلهای آینده نیز منتقل خواهد شد. البته اگر طمع و سودجویی عدهای باعث خفه کردن و کنار زدن صدای منتقدان آن نشود.