میخواهید به سرطان مبتلا شوید؟ / انجام همین یک کار کافی است
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-۶ در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوقفرآوریشده وارد بدن شده باشد، میتواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-۳ را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را تضعیف کند.
دکتر تیموتی یتمن پژوهشگر میگوید: «هر روز جهشهایی در دستگاه گوارش رخ میدهد و معمولا این جهشها به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن با کمک مولکولها یا واسطههایی از امگا-۳ مهار میشوند. اگر بدن برای سالها در معرض التهاب مزمن ناشی از نوعی امگا-۶ قرار گیرد که معمولا در غذاهای فرآوریشده و ناسالم یافت میشود، شانس تثبیت شدن جهشها افزایش مییابد و مقابله بدن با آنها دشوارتر میشود.»
کارشناسان میگویند که رژیم غذایی آمریکایی معمولا سرشار از اسیدهای چرب امگا-۶ است. این امر به دلیل مصرف گسترده فستفودها و تولید غذاهای فوقفرآوریشده است که اکنون حدود ۷۰ درصد از عرضه غذایی ایالات متحده را تشکیل میدهند. اسید لینولئیک نوعی اسید چرب امگا-۶ است که در روغنهای ذرت، بادامزمینی، سویا، گُلِ خشت و آفتابگردان یافت میشود و رایجترین نوع امگا-۶ در رژیم غذایی آمریکایی است.