معجزه هسته انار که از آن بی خبر هستید


فواید روغن هسته انار برای پوست و مو را در این مقاله بخوانید و طرفدار دائمی مصرف آن شوید.

معجزه هسته انار که از آن بی خبر هستیدبه گزارش فانوس، روغن هسته انار با خاصیت آنتی باکتریالی که دارد می تواند برای از بین بردن جوش، شوره سر و افزایش رشد موها مفید باشد. در این مقاله بیشتر با فواید روغن هسته انار برای پوست و مو آشنا خواهید شد.

رفع آکنه

مصرف موضعی روغن هسته انار می‌تواند در برخی افراد موجب رفع علائم جوش صورت و آکنه شود. خواص آنتی‌باکتریال و آنتی‌اکسیدانیروغن هسته انار به نابودی باکتری‌ مولد آکنه و متعادل‌سازی چربی پوست کمک می‌کند.

بهبود وضعیت پوست

روغن هسته انار موجب بهبود ظاهر و سلامتی پوست می‌شود و به‌دلیل برخورداری از مواد شیمیایی گیاهی و ویتامین‌ها به کاهش علائم پیری زودرس، تقویت کلاژن سازی پوست و خنثی‌سازی رادیکال های آزاد (رادیکال‌های آزاد موجب ایجاد استرس اکسیداتیو در پوست می‌شوند) کمک می‌کند.

رفع شوره

ماساژ پوست سر با فقط مقدار اندکی روغن هستهٔ انار موجب رطوبت‌رسانی به پوست و تحریک گردش خون می‌شود و به افزایش سلامت موها، مقابله با ریزش موی زودرس، رفع شورهٔ سر و حتی تحریک رشد موی جدید از فولیکول‌های سالم کمک می‌کند.

افزایش گردش خون

افزایش گردش خون در بدن موجب پیشگیری از بیماری های مزمن، تقویت کارآمدی سیستم ایمنی و افزایش سرعت بهبود بیماری‌ها می‌شود. روغن هسته انار همچنین به‌دلیل برخورداری از خواص محرک موجب بهینه‌سازی متابولیسم، کاهش رسوب چربی و به‌طورکلی افزایش انرژی بدن می‌شود و درنتیجه به افزایش تأثیر اقدامات کاهش وزن کمک می‌کند.

بهبود بافت پوست با روغن انار

روغن انار دارای نوعی پیش‌ساز هورمون استروژن است که بسیار سازگار با بدن انسان می‌باشد. این روغن تعادل هورمونی در زنان و مردان را ایجاد می‌کند و به دلیل وجود همین پیش ساز هورمونی برای بهبود بافت پوست مناسب است.

خواص ضدالتهابی

روغن هسته انار برای افرادی که از اگزما، پسوریازیس و آفتاب‌سوختگی رنج می‌برند مناسب می‌باشد. این روغن پوست آن‌ها را آب‌رسانی و نرم می‌کند. مواد ضدالتهابی موجود در این روغن التهاب و قرمزی پوست را بهبود می‌بخشد. روغن هسته انار مواد مغذی را به طور مستقیم به پوست می‌رساند و تولد دوباره پوست را تسریع می‌کند.

ساخت کرم‌های ضد پیری با روغن انار

از جمله مواد تشکیل‌دهنده‌ی کرم‌های ضد پیری روغن هسته انار است. اثر تجدیدکنندگی در این روغن علامت‌های بارز پیری بر روی پوست را پاک می‌کند.

پیشگیری از سرطان

مطالعات نشان داده است که پونیسیک اسید موجود در روغن هسته انار دارای اثر ضدتکثیری روی سرطان سینه است. این اسید چرب امگا ۵ از طریق مهار میتوکندری سلول‌های سرطانی و جلوگیری از تکثیرشان به متوقف‌سازی گسترش سلول‌های سرطانی کمک می‌کند و به‌همین دلیل به‌نظر می‌رسد که در درمان‌ها و استراتژی‌های مقابله با سرطان مؤثر باشد.

عوارض جانبی روغن هسته انار

استفاده از روغن هسته انار می‌تواند در برخی افراد دارای عوارض جانبی باشد. ازجملهٔ این عوارض می‌توان به فشار خون پایین، مشکلات معده، بیماری های پوستی، مشکلات حاملگی و تداخل با برخی داروها و بیماری‌ها اشاره کرد.

برخی اسیدهای چرب موجود در روغن هسته انار موجب کاهش فشار خون می‌شوند که می‌تواند برای مبتلایان به فشارخون بالا خبر خوبی باشد، اما مصرفش به‌همراه داروهای کاهنده فشار خون می‌تواند خطرناک باشد.

روغن هسته انار می‌تواند در کسانی که پوست حساسی دارند، موجب تحریکات پوستی شود. مصرف بیش‌ازحد این روغن غلیظ نیز می‌تواند واکنش‌های پوستی ایجاد کند.

مصرف روغن هسته انار به‌صورت خوراکی فقط باید به‌مقدار خیلی کم باشد که البته آن هم می‌تواند در برخی افراد موجب ناراحتی معده، تهوع ،استفراغ، اسهال و سایر مشکلات گوارشی شود.

تحقیقات خیلی کمی در مورد تأثیرات احتمالی روغن هسته انار در دوران بارداری انجام شده‌اند. بااین‌حال مصرف این روغن در دوران بارداری حتما باید به‌توصیه و تحت نظر پزشک باشد.

منبع: عصر ایران


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ