بیماری آلزایمر را با سیب زمینی ضربه فنی کنید!
رکنا: بیماری آلزایمر یا فراموشی با داشتن یک رژیم غذایی مناسب قابل پیشگیری است.
کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند مصرف سیب زمینی میتواند سبب جلوگیری از بروز حمله قلبی و زوال عقل در افراد شود.سیب زمینی یکی از محبوبترین مواد غذایی است و از آن در تهیه انواع خوراکها و حتی تنقلاتی همچون چیپس و سیب زمینی سرخ کرده نیز استفاده میشود که البته برای سلامت بدن مضر هستند.
خواص سیب زمینی
کارشناسان موسسه جیمز هاتون در اسکاتلند در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند سیب زمینی دارای خواص درمانی منحصر به فردی برای سلامت بدن است و با قرار گرفتن در رژیم غذایی سالمندان آنها از ابتلا به بیماریها ایمن میمانند.به گفته کارشناسان، سیب زمینی منبع بسیار خوبی از ویتامینها و مواد معدنی، چون بتاکارتنوئید، پلی فنل، فیبر، ویتامین C، ویتامین B۶ و ویتامین B۹ است و میتواند مانند یک مکمل درمانی نیاز تغذیهای افراد را برطرف کند.
کارشناسان به افراد توصیه میکنند در کنار مصرف مواد غذایی پروتئینی، سیب زمینی را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند تا اثرهای منحصربه فرد آن را بر سلامت خود شاهد باشند.استفاده از سیب زمینی برای تهیه چیپس و سیب زمینی سرخ کرده خواص درمانی مفید این ماده غذایی را از بین میبرد و سبب چاقی، افزایش قند و چربی خون میشود؛ به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند افراد سیب زمینی را به شکل پخته یا کبابی مصرف کنند تا ویتامینها و مواد معدنی لازم را دریافت کنند.
برای طعم دار کردن سیب زمینی میتوانید از ادویهها و سبزیجات معطر استفاده کنید و به این ترتیب از طعم خوش سیب زمینی لذت ببرید.محققان برای افزایش بهره از مواد مغذی موجود در سیب زمینی به افراد توصیه میکنند پس از شست و شوی کامل سیب زمینی، در زمان پختن یا کبابی کردن از پوست آن هم استفاده کنند، زیرا حاوی مواد معدنی بسیار مفید برای بدن است.
با توجه به افزایش بی سابقه ابتلا به بیماری آلزایمر در سالهای اخیر کارشناسان توصیه میکنند افراد راهکارهای جلوگیری از ابتلا به دمانس را بیاموزند تا در دوران سالمندی به این بیماری مبتلا نشوند.مصرف سیب زمینی به شکل پوره، کبابی، پخته یا تنوری میتواند یک وعده غذایی مفید برای افراد باشد و به سلامت نورونهای مغزی کمک کند.