طرز تهیه فاج آب نباتی
این فاج خیلی سریع آماده می شود فقط برای اینکه حالت سفت و شکلاتی به خود بگیرد باید دو تا سه ساعت در یخچال قرار بگیرد. همه لایه های این فاج خوشمزه و دوست داشتنی هستند.
مواد لازم برای فاج آب نباتی
نصف پیمانه کره
۱/۳ پیمانه پودر کاکائو
¼ پیمانه شکر قهوهای
¼ پیمانه شیر
۳.۵ پیمانه پودر شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
۳۰ شکلات کارامل وانیلی
یک قاشق غذاخوری آب
دو پیمانه بادام زمینی
نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ
نصف پیمانه شکلات شیری
طرز تهیه فاج آب نباتی
کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل کره بمالید تا چرب شود. سپس آن را کنار بگذارید.
در کاسه مایکروفر، کره را بریزید. بدون در با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱ تا ۱.۵ دقیقه آن را حرارت دهید تا کره آب شود. آن را هم بزنید. دوباره ۳۰ ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. فاج را روی سطح سینی بریزید.
در یک کاسه دیگر، کاراملها و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت ۲ تا ۲.۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر قرار دهید تا کاراملها آب شوند. یک بار هم بزنید. سپس بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. مخلوط کارامل را روی فاج بریزید.
در کاسهای کوچک، شکلات نیمه تلخ و شکلات شیری را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت ۲ تا ۲.۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شوند. آنها را روی لایه کاراملی بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه فاج خودش را گرفت، فویل را بردارید و آن را به مربعهای کوچک برش دهید.
نکته
با این مقدار ۶۴ عدد فاج خواهیم داشت.
نصف پیمانه کره
۱/۳ پیمانه پودر کاکائو
¼ پیمانه شکر قهوهای
¼ پیمانه شیر
۳.۵ پیمانه پودر شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
۳۰ شکلات کارامل وانیلی
یک قاشق غذاخوری آب
دو پیمانه بادام زمینی
نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ
نصف پیمانه شکلات شیری
طرز تهیه فاج آب نباتی
کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل کره بمالید تا چرب شود. سپس آن را کنار بگذارید.
در کاسه مایکروفر، کره را بریزید. بدون در با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱ تا ۱.۵ دقیقه آن را حرارت دهید تا کره آب شود. آن را هم بزنید. دوباره ۳۰ ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. فاج را روی سطح سینی بریزید.
در یک کاسه دیگر، کاراملها و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت ۲ تا ۲.۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر قرار دهید تا کاراملها آب شوند. یک بار هم بزنید. سپس بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. مخلوط کارامل را روی فاج بریزید.
در کاسهای کوچک، شکلات نیمه تلخ و شکلات شیری را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت ۲ تا ۲.۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شوند. آنها را روی لایه کاراملی بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه فاج خودش را گرفت، فویل را بردارید و آن را به مربعهای کوچک برش دهید.
نکته
با این مقدار ۶۴ عدد فاج خواهیم داشت.
منبع: برترین ها