طرز تهیه سس کارامل مخصوص دسر
سس کارامل یکی از اون دسته سسهای محبوب و خوشمزه برای انواع دسرها و کیک هاست با این سس میشه انواع کیک، چیزکیک، پای، تارت، بستنی و دسرهای سرد و گرم رو تزیین کرد.
سس کارامل یکی از اون دسته سسهای محبوب و خوشمزه برای انواع دسرها و کیک هاست با این سس میشه انواع کیک، چیزکیک، پای، تارت، بستنی و دسرهای سرد و گرم رو تزیین کرد و بهشون یه طعم خوشمزه و لذیذ اضافه کرد، برای همین خیلی خوبه که طرز تهیه سس کارامل رو بدونیم و بتونیم توی خونه درستش کنیم تا برای انواع دسرها ازش استفاده کنیم و از طعمش لذت ببریم.
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
۱/۳ پیمانه آب
۱ پیمانه شکر
۳۰ گرم کره
۱ پیمانه خامه صبحانه
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
مراحل تهیه سس کارامل
برای تهیه سس کارامل شکر رو داخل یه قابلمه کوچک بریزین و بعد قابلمه رو کمی تکون بدین تا شکر مسطح بشه.
حالا آب رو روی سطح شکر بریزین تا آب کاملا تمام شکر رو خیس کنه.
بعد حرارت رو متوسط کنین و بدون اینکه مخلوط رو هم بزنین اجازه بدین تا شکر کاملا داخل آب حل بشه و مخلوط به جوش بیاد.
بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد کم کم تغییر رنگ پیدا میکنه آبش تبخیر میشه و تیره و طلایی میشه. وقتی به رنگ تصویر دراومد حرارت رو خاموش کنین. دقت کنین در این مرحله مخلوط فوق العاده داغ و خطرناکه.
حالا بلافاصله خامه رو داخلش بریزین و مدام و سریع مخلوط رو هم بزنین.
وقتی خامه با شکر مذاب مخلوط میشه پف میکنه و بالا میاد اصلا نگران نباشین، چون کم کم با سردتر شدن و هم زدن مداوم، حالت سس رو پیدا میکنه.
بعد از مخلوط کردن خامه با شکر مذاب کره، نمک و وانیل رو هم اضافه کنین و باز به هم زدن ادامه بدین تا سس شکل بگیره.
در این مرحله سس رقیقه و باید بهش اجازه بدین تا در دمای محیط خنک بشه و بعد داخل یخچال بذارینش تا غلیظ بشه.
حالا سستون آماده مصرف برای انواع دسره … نوش جان
منبع: دونفره
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
۱/۳ پیمانه آب
۱ پیمانه شکر
۳۰ گرم کره
۱ پیمانه خامه صبحانه
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
مراحل تهیه سس کارامل
برای تهیه سس کارامل شکر رو داخل یه قابلمه کوچک بریزین و بعد قابلمه رو کمی تکون بدین تا شکر مسطح بشه.
حالا آب رو روی سطح شکر بریزین تا آب کاملا تمام شکر رو خیس کنه.
بعد حرارت رو متوسط کنین و بدون اینکه مخلوط رو هم بزنین اجازه بدین تا شکر کاملا داخل آب حل بشه و مخلوط به جوش بیاد.
بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد کم کم تغییر رنگ پیدا میکنه آبش تبخیر میشه و تیره و طلایی میشه. وقتی به رنگ تصویر دراومد حرارت رو خاموش کنین. دقت کنین در این مرحله مخلوط فوق العاده داغ و خطرناکه.
حالا بلافاصله خامه رو داخلش بریزین و مدام و سریع مخلوط رو هم بزنین.
وقتی خامه با شکر مذاب مخلوط میشه پف میکنه و بالا میاد اصلا نگران نباشین، چون کم کم با سردتر شدن و هم زدن مداوم، حالت سس رو پیدا میکنه.
بعد از مخلوط کردن خامه با شکر مذاب کره، نمک و وانیل رو هم اضافه کنین و باز به هم زدن ادامه بدین تا سس شکل بگیره.
در این مرحله سس رقیقه و باید بهش اجازه بدین تا در دمای محیط خنک بشه و بعد داخل یخچال بذارینش تا غلیظ بشه.
حالا سستون آماده مصرف برای انواع دسره … نوش جان
منبع: دونفره