درنگ: شکلات تیره سرشار از آنتی اکسیدان است که می‌تواند برای سیستم عصبی شما مفید باشد.

از شکلاتی استفاده کنید که حداقل ۷۰ درصد کاکائو باشد.

شکلات تلخ از پوست در برابر تأثیرات پیرکننده نور خورشید محافظت می‌کند.
ماده فلاوانول که مهمترین ماده تشکیل دهنده شکلات است به فعالیت فکری انسان کمک می‌کند.
شکلات تلخ به دلیل داشتن کالری و چربی پایین به کاهش وزن کمک می‌‌کند.
شکلات تلخ برای سرخرگ‌ها (گشادی عروق ناشی از جریان خون) مفید است و جریان خون را در آنها تسهیل می‌کند.
شکلات تلخ خاصیت شادی‌بخشی دارد و فشار خون را پایین می‌آورد.
خطر سکته قلبی و مغزی را کاهش می‌دهد.
تأثیر مصرف شکلات تلخ بر بهبود فعالیت ذهنی بویژه در زمان سالمندی و فراموشی ناشی از آن بسیار مؤثر خواهد بود.
مصرف روزانه کاکائوی تلخ، خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌‌دهد.
شکلات‌های خالص و تصفیه‌ نشده از تشکیل لخته خون نیز جلوگیری می‌کند.