اجتماع » با شناخت بیشتر خواص سه بادام، میل به خوردن این سه دانه در طول روز را بیشتر خواهیم کرد.
درنگ:
بادام هندی: حاوی کالری بالا، دارای فیبر محلول، دوست قلب، کاهش کلسترول بد خون، منبع غنی ویتامینهایی چون ب۱، ب۵ و ب۶، منبع غنی روی، منبع غنی سلنیوم، ضد سرطان، حاوی آنتی اکسیدانها
بادام زمینی: غنی از انرژی، مواد معدنی، آنتی اکسیدانها، اسیدهای چرب تک اشباع، منبع خوب پروتئین رژیمی، دارای مقدار بسیار بالایی از آنتی اکسیدان پلی فنولیک و پلی کوماریک اسید، منبع غنی ویتامین E، ضد پیری و آلزایمر
بادام: مفید برای مغز، تنظیم کلسترول، مفید برای قلب، مراقبت از پوست، تنظیم فشارخون، پیشگیری از سرطان، مقابله با دیابت، مناسب در بارداری، افزایش انرژی، کمک به کاهش وزن، پیشگیری از یبوست