کافه رستوران » طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را خلال کرده و سرخ کنید، سپس خلال های سیب زمینی را کف ظرف پیتزا و دیواره های آن بچینید و کمی آنها را مثل فیلم فشرده کنید سپس ۱ پیمانه پنیر پارمزان بر روی کف ظرف روی سیب زمینی ها ریخته و به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر خوب بر روی سیب زمینی ها بچسبد سپس ۵ برش پنیر موزارلا بر روی سیب زمینی ها فشرده قرار دهید بر روی آن مقداری سس پیتزا ریخته و سس را روی پنیر پهن کنید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و بر روی پنیر پیتزا مجددا یک لایه سیب زمینی سرخ شده، یک لایه پنیر موزارلا، یک لایه سس پیتزا، یک لایه پنیر پیتزا و در نهایت یک لایه پپرونی بر روی آن قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد سرو کنید.
فیلم | طرز تهیه پیتزا پپرونی با سیب زمینی
نوشته فیلم | طرز تهیه پیتزا پپرونی با سیب زمینی اولین بار در درنگ. پدیدار شد.