طرز تهیه پرتقال گلاسه به سبک کافی شاپها
در این مطلب طرز تهیه پرتقال گلاسه را ارائه مینماییم، که این نوشیدنی خوشمزه و شیک از انواع کافه گلاسه میباشد و روش تهیه آن نیز بسیار ساده میباشد.
پرتقال حاوی ویتامینهای C.، B. و مواد معدنی همچون کلسیم، آهن، مس، فسفر، سدیم و پتاسیم میباشد. پیش گیری از سرطان خون، سرطان لوزالمعده، بیماری راشیتیسم، اسکوربیت و … از خواص پرتقال است. همچنین پرتقال به تصفیه خون کمک میکند. حاوی ۸۶ کیلوگرم کالری میباشد و میزان ویتامین C. در آن ۹۷.۸۹ میلی گرم میباشد.
از این میوه در تهیه انواع نوشیدنی ها، دسرها و ... استفاده میشود. به همین منظور در این بخش میتوانید، با طرز تهیه پرتقال گلاسه به سبک کافی شابها آشنا شوید.
مواد مورد نیاز برای تهیه پرتقال گلاسه عبارت است از:
پرتقال/ ۲ کیلو
بستنی وانیلی بزرگ/ ۴ اسکراپ
ژله آماده/ به میزان کافی
پوست پرتقال رنده شده/ یک قاشق مرباخوری
خامه در صورت تمایل/ به میزان دلخواه
ترافل و پرتقال حلقه شده/ مقداری برای تزیین
طرز تهیه پرتقال گلاسه:
ابتدا پرتقالها را خوب بشویید و پرتقالها را به دو قسمت تقسیم کنید و با آب میوه گیری آب پرتقال را بگیرید.
آب پرتقال را درون لیوان مخصوص بریزد. سپس پوست پرتقال رنده شده را به آن بیافزایید، قبل از رنده کردن پوست پرتقال پوسته سفید داخلی این میوه را جدا کنید.
در ادامه طرز تهیه پرتقال نوبت اضافه کردن بستنی وانیلی میباشد. پس از آن، بر روی بستنی، ژله را اضافه کنید و آنگاه خامه و ترافل را به آن بیافزاید.
سپس یک عدد پرتغال را به صورت حلقه مانند ببرید و در یک سمت حلقه پرتقال برش ایجاد کنید و آن را بر روی لبه لیوان بگذارید.
در مرحله آخر، ژله را به صورت خرد کرده و یا قالب زده به آن اضافه کنید.
منبع: آرگا
از این میوه در تهیه انواع نوشیدنی ها، دسرها و ... استفاده میشود. به همین منظور در این بخش میتوانید، با طرز تهیه پرتقال گلاسه به سبک کافی شابها آشنا شوید.
مواد مورد نیاز برای تهیه پرتقال گلاسه عبارت است از:
پرتقال/ ۲ کیلو
بستنی وانیلی بزرگ/ ۴ اسکراپ
ژله آماده/ به میزان کافی
پوست پرتقال رنده شده/ یک قاشق مرباخوری
خامه در صورت تمایل/ به میزان دلخواه
ترافل و پرتقال حلقه شده/ مقداری برای تزیین
طرز تهیه پرتقال گلاسه:
ابتدا پرتقالها را خوب بشویید و پرتقالها را به دو قسمت تقسیم کنید و با آب میوه گیری آب پرتقال را بگیرید.
آب پرتقال را درون لیوان مخصوص بریزد. سپس پوست پرتقال رنده شده را به آن بیافزایید، قبل از رنده کردن پوست پرتقال پوسته سفید داخلی این میوه را جدا کنید.
در ادامه طرز تهیه پرتقال نوبت اضافه کردن بستنی وانیلی میباشد. پس از آن، بر روی بستنی، ژله را اضافه کنید و آنگاه خامه و ترافل را به آن بیافزاید.
سپس یک عدد پرتغال را به صورت حلقه مانند ببرید و در یک سمت حلقه پرتقال برش ایجاد کنید و آن را بر روی لبه لیوان بگذارید.
در مرحله آخر، ژله را به صورت خرد کرده و یا قالب زده به آن اضافه کنید.
منبع: آرگا