کیک از جمله خوراکی های پرطرفدار می باشد، که هر روزه در انواع مختلف و با طعم های متفاوت تهیه می شود، با این وجود هنوز هم کیک های ساده طرفداران زیادی دارد و بسیاری از افراد علاقمند به تهیه کیک ساده در منزل می باشند. از این رو در ادامه می توانید طرز تهیه کیک تابه ای که یک کیک بدون فر است، را مشاهده کنید و با تهیه آن در منزل از این کیک ساده و خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک تابه ای عبارت است از:
آرد/ ۱۵۰ گرم تخم مرغ/ ۱ عدد شیر/ نصف پیمانه شکر/ ۵ قاشق سوپ خوری روغن مایع/ ۲ قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر/ ۲ قاشق چایخوری وانیل/ ۴ /۱ قاشق چایخوریطرز تهیه کیک تابه ای
در ابتدا آرد را الک نماید، بعد آن را داخل یک ظرف بریزید و بیکینگ پودر را بیافزاید و با آرد کاملا مخلوط کنید.
درون ظرف مناسب دیگری روغن مایع، وانیل و شکر را با همزن کاملا مخلوط کنید، بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.
آنگاه شیر را کم کم به مواد اضافه نمایید و مواد را به هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
سپس مخلوط بیکینگ پودر و آرد را نیز به مواد کم کم بیافزاید و مواد را کاملا مخلوط کنید، تا مایه کیک نرم و یکدست گردد.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک تابه ای باید تابه تفلون یا نچسب را با مقدار کمی روغن چرب کنید و مدت زمان خیلی کوتاه تابه را روی حرارت کم قرار دهید تا مقداری گرم شود(بهتر است درب تابه را بر روی آن قرار دهید). سپس مایه کیک را به آرامی درون تابه بریزید، در نظر داشته باشد که مقدار حرارت زیر تابه باید کم باشد تا کیک نسوزد.
برای پخت سطح کیک، پس از گرفتن کیک و پخت قسمت پایین کیک، آن را برگردانید تا دو طرف کیک پخته شود.
آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن کیک را از درون تابه خارج کنید. اکنون کیک آمده سرو کردن می باشد.
منبع : آرگا