طرز تهیه مسقطی شیرازی
مسقطی از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم است و شما میتوانید این نوع دسر را در منزل به راحتی تهیه کنید و پذیرایی باشکوهی را از مهمانها و اعضای خانواده تان داشته باشید.
مواد لازم
نشاسته: ۱/۲ پیمانه
آب: ۷ پیمانه
شکر: ۳ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
خلال بادام: به میزان لازم
خلال پسته: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
هل: به میزان لازم
طرز تهیه مسقطی شیرازی در منزل
برای تهیه مسقطی شیرازی ابتدا نشاسته را به همراه دو پیمانه آب سرد درون ظرفی مناسب خیس کنید سپس شکر و نصف پیمانه روغن مایع را با ۵ پیمانه آب مخلوط نمایید و مخلوط مواد را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند و نشاسته حل شده را درون صافی بریزید و نشاسته صاف شده را درون محلول در حال جوش بریزید و به صورت دائم مواد را هم بزنید تا به غلظتی شبیه به فرنی برسند سپس صبر کنید تا مواد روی حرارت کم شعله گاز بجوشند و گهگاهی مواد را با کمک قاشق چوبی هم بزنید.
نشاسته: ۱/۲ پیمانه
آب: ۷ پیمانه
شکر: ۳ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
خلال بادام: به میزان لازم
خلال پسته: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
هل: به میزان لازم
طرز تهیه مسقطی شیرازی در منزل
برای تهیه مسقطی شیرازی ابتدا نشاسته را به همراه دو پیمانه آب سرد درون ظرفی مناسب خیس کنید سپس شکر و نصف پیمانه روغن مایع را با ۵ پیمانه آب مخلوط نمایید و مخلوط مواد را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند و نشاسته حل شده را درون صافی بریزید و نشاسته صاف شده را درون محلول در حال جوش بریزید و به صورت دائم مواد را هم بزنید تا به غلظتی شبیه به فرنی برسند سپس صبر کنید تا مواد روی حرارت کم شعله گاز بجوشند و گهگاهی مواد را با کمک قاشق چوبی هم بزنید.
بعد از گذشت دو ساعت دانههای هل را به مسقطی اضافه نمایید.
بعد گذشت دو ساعت دیگر خلال پسته و خلال بادام و زعفران دمکرده را به مخلوط مواد مسقطی بیفزایید و در ۲۰ دقیقه آخر پخت این دسر خوشمزه گلاب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به خوبی جا بیفتند و از ظرف به راحتی جدا شوند.
در مرحله آخر طرز تهیه مسقطی شیرازی ظرف مورد نظرتان را چرب نمایید و مسقطی را درون ظرف بریزید تا سرد شود سپس آن را برش بزنید.
منبع: آرگا