کباب بلدرچین از انواع کباب های ایرانی خوشمزه است و شما می توانید این نوع کباب را به راحتی و با ساده ترین روش در منزل بپزید. در طرز تهیه کباب بلدرچین از برگ بو و کره و پیاز متوسط و گوشت بلدرچین و روغن زیتون و پاپریکا و زعفران و آبلیموی تازه و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه استفاده می شود.
کباب حسینی و جوجه کباب و کباب بلدرچین از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و مجلسی هستند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس مختلف این نوع غذاها را در منزل بپزید.
مواد لازم
کره : ۵۰ گرم برگ بو : ۴ عدد پیاز متوسط : دو عدد گوشت بلدرچین : یک کیلوگرم روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده : یک قاشق غذاخوری پاپریکا : ۱/۲ قاشق مرباخوری آبلیموی تازه : ۵ قاشق غذاخوری زردچوبه : به میزان لازم نمک : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازمطرز تهیه کباب بلدرچین
برای تهیه بلدرچین ابتدا یکی از پیازها را خرد نمایید و درون قابلمه ای مناسب چند لیوان آب بریزید و گوشت بلدرچین را به همراه پیاز و زردچوبه و برگ بو درون قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و گوشت بلدرچین خنک شده را از درون قابلمه بیرون آورید سپس پوست روی گوشت بلدرچین را بکنید و بلدرچین را در اندازه های مختلف خرد نمایید.
در مرحله بعدی برش های گوشت بلدرچین را درون ظرفی مناسب بریزید سپس زعفران دمکرده و روغن زیتون و آبلیموی تازه و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را به گوشت اضافه کنید و پیاز باقی مانده را هم خرد نمایید و به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط گوشت را با دست زیر و رو نمایید تا همه قسمت های گوشت مزه دار شود و بعد از اینکه گوشت بلدرچین مزه دار شد سلفون تمیزی را روی آن بکشید و به مدت دو ساعت ظرف حاوی گوشت را درون یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود و بعد از گذشت دو ساعت ظرف را از درون یخچال بیرون آورید و گوشت های برش زده شده را به سیخ بکشید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب بلدرچین منقل را آماده نمایید و ذغال ها را به صورت کامل سرخ نمایید سپس گوشت های به سیخ کشیده شده را کبابی کنید و سیخ های حاوی گوشت را بچرخانید و همه قسمت های گوشت را به صورت یکسان کبابی نمایید.
در اواسط پخت کباب کره را ذوب نمایید و با مقداری زعفران آن را مخلوط کنید سپس مخلوط زعفران را با کمک قلم مو روی گوشت بمالید تا گوشت ها لذیذ تر شوند و از خشک شدن آن ها جلوگیری شود و این غذای خوشمزه را با ایده گرفتن از روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین نمایید و به همراه برنج و نان میل نمایید.
در این مطلب با طرز درست کردن کباب بلدرچین آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای مجلسی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
منبع : آرگا