طرز تهیه کیک ماست بدون فر


طرز تهیه کیک ماست بدون فر

مواد لازم برای کیک ماست بدون فر: آرد سفید قنادی 2 لیوانتخم مرغ 4 عدد ماست شیرین 1 لیوان شکر 1 لیوانروغن مایع 2/3 لیوانوانیل 1/8 قاشق چایخوریبکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری سرخالیکشمش و گردو نگینی (اختیاری) از هر کدام 1/4 لیوان طرز تهیه کیک ماست بدون فر:ابتدا شعله پخش کن را روی گاز بگذارید و شعله را روشن کنید شعله متوسط باشد و ماهیتابه رژیمی را...

طرز تهیه کیک ماست بدون فر
مواد لازم برای کیک ماست بدون فر:
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
ماست شیرین ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳ لیوان
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری سرخالی
کشمش و گردو نگینی (اختیاری) از هر کدام ۱/۴ لیوان



طرز تهیه کیک ماست بدون فر:

ابتدا شعله پخش کن را روی گاز بگذارید و شعله را روشن کنید شعله متوسط باشد و ماهیتابه رژیمی را بگذارید روی آن تا گرم شود و مانند فر عمل کند. واشر در ماهیتابه را باز کنید ۱۵ دقیقه برای گرم کردن ماهیتابه کافی است. در این فاصله تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل بزنید تا حدی مخلوط کنید که کرم رنگ و کش دار شود سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید، در حد مخلوط کردن روغن مایع اضافه کنید، و باز هم در حد مخلوط کردن هم بزنید.



آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و در آخر یک دور با همزن می‌زنیم تا خوب مخلوط شود، کف ماهیتابه را چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی کف ماهیتابه پهن کنید و مواد را روی کاغذ روغنی بریزید اگر از گردو و کشمش استفاده می‌کنید آن‌ها را روی مواد کیک بریزید و و با خلال آن‌ها را در خمیر فرو ببرید و در ماهیتابه را کیپ کنید.



سپس شعله را خیلی کم کنید مانند زمانی که می‌خواهید برنج دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید اگر اطراف کیک طلایی رنگ شده بود ماهیتابه را برگردانید؛ و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.



این دستور کیک را می‌توانید در قابلمه هم درست کنید و هم می‌توانید در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ - ۴۵ دقیقه درست کنید.



نکاتی برای تهیه کیک ماستی بدون فر:

برای درست کردن کیک ماستی داخل قابلمه یا ماهیتابه حتما از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث می‌شود کیک عرق کند و با ماست بافت کیک عالی می‌شود.



برای این دو عدد کاغذ روغنی انداختیم که زیر کیک نسوزد اگر بخواهید برگردانید طرف دیگر ماهیتابه چرب کردن نمی‌خواهد، زیرا کیک پخته شده است فقط می‌خواهیم روی آن طلایی شود و خمیرتان خشک نشود.



حتما واشر ماهیتابه را در بیاورید که کیک تان خمیر نشود.

منظور از لیوان، لیوان فرانسوی دسته دار است.



منبع: بیتوته

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا