توزیع شکر با قیمت بیش از 3550 تومان در کرمان هیچ توجیحی ندارد


توزیع شکر با قیمت بیش از 3550 تومان در کرمان هیچ توجیحی ندارد

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه کسانی که حواله شکر دریافت کرده‌اند تا یکشنبه باید وضعیت آنها تعیین تکلیف شوند در غیر این صورت حواله شکر آنها باطل می‌شود گفت: توزیع شکر با قیمت بیش از 3 هزار و 550 تومان در کرمان هیچ توجیحی ندارد.

کد خبر: 88264 ۱۳۹۸/۰۱/۰۷ ۱۱:۰۲:۴۱

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه کسانی که حواله شکر دریافت کرده‌اند تا یکشنبه باید وضعیت آنها تعیین تکلیف شوند در غیر این صورت حواله شکر آنها باطل می‌شود گفت: توزیع شکر با قیمت بیش از ۳ هزار و ۵۵۰ تومان در کرمان هیچ توجیحی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کرمان خبر به نقل از تسنیم ، محمدعلی دهقان صبح امروز در نخستین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کرمان در سال 98 که در محل سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد با اشاره به مشکل شکر در روزهای پایانی سال در استان کرمان اظهارداشت: ‌در روزهای ‌پایانی سال قیمت شکر در استان کرمان با افزایش بیش از حد روبه‌رو بوده است در حالی‌که شکر با ارز دولتی وارد کشور شده بود.

وی با بیان اینکه زمانی که ارز با نرخ دولتی برای برخی کالاهای اساسی اختصاص پیدا می‌کند متعلق به تمام آحاد کشور و برای کمک به معیشت مردم است گفت: ظلم است در این شرایط مردم این کالاها را با قیمتی بالاتر خریداری کنند.

سرپرست معاونت اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با عنوان اینکه قریب به 700 تن شکر در روزهای پایانی سال در استان توزیع شد بیان کرد: باید برای حواله‌هایی که صادر می‌شود تاریخ مشخص شود که بعد از مدتی تاریخ انقضای آن تمام شود.

وی با بیان اینکه برای حواله‌هایی که برای شهرستان‌ها صادر شده تا یکشنبه هفته آینده مهلت دارند که سهمیه شکر خود را وارد استان کنند گفت: کسانی که حواله دریافت کردند و شکر را از کارخانه دریافت و وارد استان نمی‌کنند حواله آنها باطل و به متقاضی دیگری داده می‌شود.

دهقان با تاکید بر اینکه کسانی که حواله دریافت و ‌پول واریز کرده‌اند تا یکشنبه باید وضعیت آنها تعیین تکلیف شوند و اگر تا پایان این مهلت هیچ اقدامی نکردند حواله شکرشان باطل شود تصریح کرد: توزیع شکر با قیمت بیش از 3 هزار و 550 تومان هیچ توجیحی ندارد و اگر مردم برخورد کردند به اداره بازرسی خبر دهند.

وی با بیان اینکه در بحث گوشت مرغ، قیمت‌گذاری و کنترل قیمت آن در استان کرمان گفت: از تعاونی‌ها حمایت می‌کنیم و تسهیلاتی در اختیارشان می‌گذاریم تا قیمت گوشت مرغ را کنترل کنند.

سرپرست معاونت اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با اشاره به اینکه گاهی اوقات تعاونی‌ها خودشان نقش دلال را ایفا می‌کنند و باعث‌ می‌شوند قیمت گوشت مرغ افزایش یابد افزود: باید با این مسئله برخورد شود و تعاونی خود به نهادی برای نظارت بر قیمت تبدیل شود.

یوسف جعفری رئیس اتاق اصناف استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه تلاش اصناف بر این است که پس از واریز پول هرچه سریع‌تر کالای آنها دریافت شود اظهار داشت: اصناف باید کالای خود را دریافت کرده و خرید و فروش داشته باشند تا سود خود را ببرند.

در این جلسه مجید نژادبیگلری مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه سه هزار تن شکر به استان کرمان‌ تخصیص داده شده است اظهار داشت: از این میزان مبلغ ‌2 هزار و 15 تن شکر‌‌ واریز شده اما تنها 807 تن شکر در استان دریافت شده است.

انتهای پیام/



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس