آموزش عالی و مرحله به مرحله پخت “پیشمه” ترکمنی


آموزش عالی و مرحله به مرحله پخت “پیشمه” ترکمنی

پخت شیرینی “پیشمه” در بین ترکمن‌ها رواج دارد و از شیرینی‌های بسیار خوشمزه می‌باشد.

آموزش عالی و مرحله به مرحله پخت “پیشمه” ترکمنی
مواد لازم برای پیشمه ترکمنی

شکر: ۳ پیمانه
روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: یک و نیم پیمانه
ماست: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق غذاخوری
آرد: به میزان لازم (حدود ۱۰ پیمانه)

طرز تهیه پیشمه ترکمنی

در ظرفی روغن و شکر را خوب مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

بعد تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بقیه مواد را به ترتیب ماست، شیر و بکینگ پودر را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

در آخر آرد را با الک به تدریج به بقیه مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. وقتی خمیر سفت شد آن را با دست وزر دهید و آنقدر ریختن آرد را ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در کاسه‌ای بریزید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند.

بعد از استراحت کردن خمیر آن را به اندازه یک گردو کوچک بردارید و با وردنه آن را به ضخامت نیم سانت باز کنید و اگر دوست داشتید خمیر باز شده را قالب بزنید.

در قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و شیرینی‌ها را در روغن سرخ کنید تا قهوه‌ای کم رنگ شود.

سپس شیرینی‌های سرخ شده را روی حوله روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران