طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (کیک براونی)
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (کیک براونی) کیک خیس یکی از کیک های پرطرفدار با بافتی مرطوب است که به کیک براونی نیز شناخته میشود، با دستورپخت این کیک لذیذ و نکات پخت آن در این پست همراه شوید. مواد لازم کیک خیس : تخم مرغ 3 عدد آرد 2 پیمانه شیر ولرم 2 […] نوشته طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (کیک براونی) اولین بار در مجله اینترنتی حرف تازه. پدیدار شد.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (کیک براونی)
کیک خیس یکی از کیک های پرطرفدار با بافتی مرطوب است که به کیک براونی نیز شناخته میشود، با دستورپخت این کیک لذیذ و نکات پخت آن در این پست همراه شوید.
مواد لازم کیک خیس :
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه
شیر ولرم ۲ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
پودر کاکائو ۴ ق س
پودر قهوه ۱ ق س
شکلات تلخ یا شیری رنده شده ۳۰ گرم
نمک ۱ پنس
طرز تهیه کیک :
آرد ، وانیل ، نمک و بکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید.
شیر ولرم و شکر و روغن و پودر کاکائو و پودر قهوه و شکلات رنده شده را با همزن مخلوط کنید تا زمانیکه شکر حل شود.
سپس ۱/۵ پیمانه از این مایع را بردارید و کناری بگذارید تا در نهایت به عنوان سس کیک استفاده شود.
تخم مرغ ها را به بقیه مایع اضافه کنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید.
در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
سینی ۲۰ در ۳۰ با ارتفاع ۵ سانت را با کره چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید و مواد را در سینی ریخته و برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بپزید.
بعد از پخت از فر خارج کرده و در همان ظرف به اندازه های دلخواه برش بزنید و نیمی از سس را که کنار گذاشته بودید روی سطح کیک ریخته و اجازه دهید ۲۰ دقیقه کیک در دمای محیط خنک شود.
سپس باقیمانده سس را روی کیک ریخته و آنرا برای یکساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و سس به خورد کیک برود، سپس با خامه یا شکلات و ترافل های رنگی تزیین و سرو کنید.
پ.ن: حتما از قالب های با ارتفاع کم استفاده کنید، ارتفاع زیاد کیک باعث میشود سس کاملا به خورده آن نرود.
پ.ن: میتوانید شکلات رنده شده را از این دستور حذف کنید ولی باعث غلظت و طعم بهتر سس خواهد شد.
پ.ن: ترجیحا از سینی های فلزی یا از ظروف پیرکس استفاده کنید.
پ.ن: میتوانید با کمک خلال ، روی تمام سطح کیک سوراخ هایی ایجاد کنید سپس سس بریزید تا کاملا در کیک نفوذ کند.
پ.ن: هر چه کیک تایم بیشتری در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.
منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh