فهرست سرفصل ها
طرز تهیه دسر موز و خامه با بیسکویت+ساده ترین روش تهیه دسر مجلسی
مواد لازم برای تهیه دسر موز و خامه
2 بسته خامه زده شده (حدودا 600 گرم)
1 لیوان شیر سرد
1 بسته بیسکویت کودک
3 عدد موز
2 قاشق مربا خوری پودر قهوه فوری و 1 لیوان شیر ولرم برای خیساندن بیسکویت
1 قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزئین
160 گرم شکلات
1 قاشق مربا خوری کره
2 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه دسر موز و خامه
1- 1 لیوان شیر سرد و 2 بسته کرم خامه زده شده را با کمک میکسر کاملا هم بزنید و بگذارید یخچال تا کمی سفت و خنک شود.
2- داخل یک ظرف، لیوان شیر ولرم و پودر قهوه را بریزید و تا حل شدن کامل پودر قهوه هم بزنید.
3- بیسکویت ها را درون قهوه انداخته و چند ثانیه صبر کنید تا خیس شوند، 3 عدد بیسکویت را کَفِ کاسه ی سرو، قرار دهید.
4- موز ها را به شکل مورب برش بزنید و از طرف داخل کاسه و چسبیده به دیواره کاسه بچینید.
5- وسط کاسه 1 قاشق غذا خوری سَرپُر، از خامه سرد شده بریزید و دوباره روی آن 3 عدد بیسکویتی که داخل مخلوط شیر و قهوه خیس کرده بودید بذارید و دوباره 1 قاشق غذاخوری از خامه سرد شده بریزید.
6- 160 گرم شکلات و کره را به روش بن ماری ذوب کرده و بعد از حل شدن کامل شکلات ها 2 قاشق شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
7- بعد از خنک شدن شکلات آب شده، روی هر کاسه 1 قاشق غذاخوری از این شکلات را بریزید و برای تزئین هم از پودر پسته استفاده کنید.
دسر خوشمزه شما آماده است..نوش جان
نکته در تهیه دسر موز و خامهبجای بیسکویت بچه از بیسکویت پتی بور هم می توانید استفاده کنید.
برای تزئین از تکه های میوه و یا از مغز های دیگر مانند: بادام یا فندق و یا پودر گردو و یا اسمارتیز هم می توانید استفاده کنید.
طرز تهیه خامه زده شدهخامهٔ زده شده یا خامه فرم گرفته خامهای است که توسط هم زدن با همزن برقی ، همزن دستی یا چنگال هوا به آن داخل شده و به صورت سبک و پَر مانند درآمده است. اغلب طعم آن شیرین است و گاهی اوقات با وانیل به آن مزه داده میشود. خامهٔ زده شده به دو صورت تهیه میشود: در صورتیکه با شکر زده شود کرم شانتیلی نام دارد و در صورتی که خامه به تنهایی و بدون داشتن شکر زده شود، به فرانسوی Crème fouettèe نامیده میشود. وزن شکر بر حسب میل بین ۱۰–۵ درصد وزن خامه در نظر گرفته میشود.
تهیه و ترجمه از سایت همراه باعلم
مطالب پیشنهادی
طرز تهیه دسر مجلسی تیرامیسو شکلاتی