فهرست سرفصل ها
طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته+فرنی بستنی سه رنگ+فرنی بستنی زعفرانی
مواد لازم برای تهیه دسر فرنی بستنی
8 قاشق غذاخوری سر پُر نشاسته 4 لیوان شیر نصف لیوان گلاب 1 لیوان شکر 2 عدد بستنی وانیلی لیوانی سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه به میزان دلخواه زعفران و پودر شکلات به میزان دلخواه گردوی خرد شده و موز برای تزییننکته: در ازای هر لیوان شیر، 2 قاشق نشاسته و 2 قاشق شکر استفاده می شود.
طرز تهیه دسر فرنی بستنی
1- درون یک قابلمه متوسط نشاسته، شیر، گلاب، شکر و بستنی را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و مدام هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم نشاسته گلوله گلوله نشود این کار را تا زمانی که مخلوط به غلظت ماست برسد ادامه دهید.
2- در این مرحله خامه را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید.
3- مواد را به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده و 1 قسمت را با زعفران مخلوط کرده و 1 قسمت دیگر را با پودر شکلات ترکیب کنید و 1 قسمت ساده بماند.
4- درون ظرف سرو هر سه مخلوط را با سلیقه و زیبا بریزید و با گردوی خرد شده و حلقه های موز تزیین کنید. سپس ظرف ها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند.
دسر شما حاضر است. نوش جان
نکته برای تهیه فرنیبرای پخت فرنی به یاد داشته باشید که ابتدا نشاسته را با شیر سرد خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود.
اگر خواستید که فرنی خود را درون قالب بریزید سعی کنید برای این کار از قالب های سیلیکونی استفاده کنید و هرگز قالب خود را چرب نکنید.
خواص فرنیفرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین B و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری می شود.
در مطالعاتی که اخیر دانشمندان انجام داده اند، نشان می دهد که مصرف فرنی احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
نکته: هیچوقت در مصرف فرنی نباید زیاده روی کنید، مخصوصا برای خوردن آن بعد از وعده غذایی باید 2 الی 3 ساعت فاصله را رعایت کنید.
گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم