نگهداری سوهان: روش صحیح نگهداری از سوهان در منزل
شیرینیجات خوشمزهای مانند سوهان به یک روش نگهداری دقیق و خاص نیاز دارند تا بتوان آنها را برای مدت زمان طولانی، بدون هیچ گونه خرابی نگهداری کرد. برای این که سوهان را همیشه تازه و خوشمزه در اختیار داشته باشید با این مقاله نت نوشت همراه شوید تا با روشهای نگهداری سوهان آشنا شوید. نگهداری […] نوشته نگهداری سوهان: روش صحیح نگهداری از سوهان در منزل...


شیرینیجات خوشمزهای مانند سوهان به یک روش نگهداری دقیق و خاص نیاز دارند تا بتوان آنها را برای مدت زمان طولانی، بدون هیچ گونه خرابی نگهداری کرد. برای این که سوهان را همیشه تازه و خوشمزه در اختیار داشته باشید با این مقاله نت نوشت همراه شوید تا با روشهای نگهداری سوهان آشنا شوید.
نگهداری سوهان
بسته بندی سوهان
سوهان پس از آن که مراحل پخت را پشت سر گذاشت و به اندازه کافی خنک شد میبایست در بسته بندیهای مناسب آماده توزیع در بازار گردد. بسته بندی سوهان به طور معمول در جعبههای مقوایی و یا قوطیهای فلزی میباشد. در بین تک تک سوهانها کاغذ مومی و یا آلومینومی و یا هر گونه پوشش مناسب دیگر قرار میگیرد که مانع چسبیدن سوهانها به یکدیگر میشود.
درب جعبه یا قوطی اصلی سوهان کاملا جذب و بسته شده و از نفوذ هوا به داخل آن کاملا جلوگیری به عمل میآید. این سوهان آماده ارائه به بازار برای مصرف کننده میباشد و در یک دمان خشک و معمولی تا مدت زمانی چند ماه قابل نگهداری میباشد.
بیشتر بخوانید: سوهان: هرآنچه اید راجع به این شیرینی قمی بدانید!


درب جعبه یا قوطی اصلی سوهان کاملا جذب و بسته شده و از نفوذ هوا به داخل آن کاملا جلوگیری به عمل میآید. این سوهان آماده ارائه به بازار برای مصرف کننده میباشد و در یک دمان خشک و معمولی تا مدت زمانی چند ماه قابل نگهداری میباشد.
نگهداری از سوهان برای مدت طولانی
تمامی شیرینی جات و همچنین سوهان در هنگام تولید به یک علامت تجاری ممهور میشوند که این نشانه میتواند در شناخت بیشتر و بهتر آن تاثیر گذار باشد. مواد نگهدارنده یکی از پارامترهایی است که در نگهداری از تمامی شیرینی جات به خصوص سوهان مهم و تاثیر گذار است.
روغنها، کرهها و موادی که به سرعت فاسد میشوند میتوانند در طول مدت زمان نگهداری از سوهان موثر باشند. به طور کلی چند نکته حائز اهمیت در نگهداری سوهان وجود دارد که میتوان با رعایت آنها این شیرینی لذیذ و خوشمزه را برای مدت طولانی بدون هیچ گونه فاسد شدنی نگهداری کرد و در زمان دلخواه آن را استفاده نمود.
جعبه و یا قوطی سوهان را داخل یک نایلون قرار دهید تا بهتر بماند.فریز کردن سوهان یکی از بهترین روشهای نگهداری از سوهان است.سوهان هرگز نباید در مناطقی که نور مستقیم آفتاب است قرار گیرد.سوهان را میتوان در یخچال نیز برای مدت زمان نه چندان طولانی نگهداری کرد.تاریخ مصرف و تولید سوهان میتواند زمان بیشتری برای نگهداری از آن در اختیار مصرف کننده قرار دهد.بهتر است که شیرینی سوهان را تازه به تازه تهیه کرد.مکانهایی که کولر آبی استفاده میشود، سوهان تازه نخواهد ماند و بهتر است که در فریزر نگهداری شود.نور مستقیم آفتابدر امر نگهداری سوهان و همینطور سایر شیرینیجات نباید در معرض نور آفتاب قرار گیرند. از آن جایی که روغن یکی از مواد تشکیل دهنده سوهان میباشد، نور آفتاب میتواند منجر به خرابی این خوراکی شود. نور آفتاب شاید در ظاهر سوهان تغییراتی ایجاد نکند ولی پس از مدتی طعم آن را تغییر خواهد داد و غیر قابل مصرف میشود.
رطوبترطوبت یکی از مشکلاتی است که میتواند در خراب شدن انواع شیرینی ها و نگهداری سوهان تاثیر داشته باشد. شهرهایی که آب و هوایی مرطوب دارند به راحتی نمیتوانند سوهان را برای مدت زمان طولانی نگهداری کنند.
بهتر است در مکانهایی که آب و هوا مرطوب است یا حتی کولر آبی روشن است، نگهداری سوهان داخل جعبه اصلی خود و یا داخل یک کیسه پلاستیکی قرار گرفته و برای مدت زمان طولانی داخل فریزر قرار بگیرد. این کار کمک میکند که سوهانها به یکدیگر نچسبند و به راحتی پس از مدت زمان طولانی نیز قابل مصرف باشند.
جعبه و بسته بندی سالمیکی از راههای مناسب برای نگهداری سوهان در مدت زمان طولانی استفاده از جعبه و یا یک بسته بندی کاملا سالم و بی نقض است. سوهان یک شیرین ترد و شکننده است که اگر بسته بندی مناسبی نداشته باشد به راحتی خرد شده و از بین میرود. جعبههای فلزی یا شیشهای گزینه مناسبی برای بسته بندی این شیرینی میباشند.


بین سوهانها کاغذهای مومی بگذارید و آنها را داخل جعبه یا یک قوطی فلزی بگذارید و در ظرف را محکم ببندید. این کار کمک میکند هیچ گونه رطوبتی بین سوهانها نفوذ پیدا نکند
بهترین ظرف برای نگهداری سوهان
بیشتر افراد سوهان را پس از خرید داخل ظروف کریستالی و یا پلاستیکی قرار داده و برای مدت زمان طولانی نگه میدارند. این یک روش کاملا اشتباه است. سوهان را میبایست داخل یک ظرف فلزی گذاشت تا برای زمان زیاد بتوان نگه داشت.
بین سوهانها کاغذهای مومی بگذارید و آنها را داخل جعبه یا یک قوطی فلزی بگذارید و در ظرف را محکم ببندید. این کار کمک میکند هیچ گونه رطوبتی بین سوهانها نفوذ پیدا نکند و تک تک آنها بدون نشتی روغن سالم باقی بمانند.
در صورتی که قصد دارید سوهان را برای مدت بیش از چند ماه نگه دارید بهتر است که همین قوطی فلزی را داخل یک کیسه پلاستیکی گذاشته و داخل فریزر بگذارید. هنگام مصرف سوهان کاملا تازه خواهد بود.
پاسخی بگذارید لغو پاسخ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن
نام *
ایمیل *
وبسایت
Current ye@r *
Leave this field empty