طرز تهیه کمپوت کیوی به 2 روش ساده و سریع
کیوی از جمله میوههای آبدار و لذیذ با عطر و طعم بینظیر است و کمپوت کیوی یکی از روشهای استفاده از این میوه خوشطعم در تمامی فصلها بوده و طرفداران زیادی دارد.
ستاره | سرویس آشپزی – کیوی یکی از میوههای خوشطعم و سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدان است. معمولا با این میوه آبدار ترشی کیوی، مربای کیوی، لواشک کیوی و حتی مارمالاد کیوی تهیه میکنند. کمپوت کیوی نیز از مواردی است که با این میوه خوشمزه درست شده و برای تهیه دسرهای زیادی کاربرد دارد. این کمپوت مانند کمپوت آلبالو از جمله کمپوتهای ملس بوده که طعم خاص و بینظیری دارد. در این مطلب از ستاره طرز تهیه کمپوت بینظیر کیوی برای شما عزیزان آورده شدهاست.
طرز تهیه کمپوت کیوی
معمولا کمپوت خوشمزه کیوی را به دو روش میتوان تهیه کرد که یکی از روشها ماندگاری کمتری داشته و شما بلافاصله بعد از تهیه این کمپوت باید آن را مصرف کنید. اما اگر میخواهید به مدت چند روز از کمپوت تهیه شده استفاده کنید، سعی کنید روش دوم را برای تهیه این کمپوت لذیذ به کار ببرید.
مواد لازم | |
کیوی | یک کیلو |
شکر | نیم کیلو |
آب | به میزان لازم |
روش اول
برای تهیه کمپوت کیوی به روش اول، مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا کیویها را به خوبی شسته، پوست آنها را گرفته و به اندازه دلخواه خرد کنید.(حتی میتوانید به شکل حلقهای برش بزنید.) سپس در یک قابلمه، مقداری شکر، مقداری آب و کیویهای خرد شده را بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. پس از غلیظ شدن آب و پخته شدن کیویها، کمپوت شما آماده است. زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمپوت سرد شود. بعد از سرد شدن کمپوت، آن را در یک ظرف شیشهای بریزد و در داخل یخچال نگهداری کنید.نوش جان ...
بیشتر بدانید: خشک کردن کیوی به 3 روش
روش دوم
برای تهیه کمپوت خوشعطر کیوی به این روش، سعی کنید از کیوی بدون له شدگی و کاملا تازه استفاده کنید.
کیویها را به خوبی بشویید، کاملا خشک کنید و پوست آنها را بگیرید و در نهایت به اندازه دلخواه خرد کنید. کیویهای خرد شده را در یک ظرف شیشهای در بسته قرار دهید. حال در یک قابلمه، آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس شکر را به قابلمه خود اضافه کرده و بگذارید به خوبی شکر در آب حل شده و قوام بگیرد. در این مرحله زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید محلول آب و شکر شما سرد شود. پس از سرد شدن کامل محلول شکر و آب، آن را داخل ظرف شیشهای حاوی کیوی بریزید، تا کاملا شیشه از این محلول پر شود. سپس درب ظرف شیشه ای را ببندید. ظرف در بسته کمپوت را درون قابلمه بگذارید و مقداری آب سرد درون قابلمه بریزید. (میزان آب چند سانتیمتر از درب ظرف شیشهای شما پایینتر باشد.) قابلمه را روی حرارت گذاشته تا آب به جوش آید. پس از گذشت 10 دقیقه، حرارت را خاموش کرده و ظرف شیشهای خود را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود. کمپوت شما آماده است و میتوانید آن را در کابینت و یخچال نگهداری کنید.کلام آخر
در این مطلب دو روش برای تهیه کمپوت کیوی ارائه شد؛ با استفاده از این روشها میتوانید این کمپوت را درست کرده و در تمامی فصول از خوردن این میوه خوشمزه لذت ببرید. همچنین به شما پیشنهاد میکنیم از مطالب «طرز تهیه مارمالاد کیوی به ۴ روش» و «طرز تهیه اسموتی کیوی و موز» نیز در ستاره بازدید کنید. منتظر خواندن نظرات و تجربیات ارزشمند شما در بخش "نظرات و پرسشها" هستیم.