طرز تهیه کیک انگلیسی
اجازه بدهید تخم مرغها به دمای محیط برسند سپس زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد.
مواد لازم برای کیک انگلیسی:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
آرد ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
کشمش، گردو خرد شده یا خلال بادام ۱/۲ لیوان
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس پوست ۱ عدد پرتقال
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس: من یک عدد لیموترش درشت را پوستش را رنده کردم
طرز تهیه کیک انگلیسی:
اجازه بدهید تخم مرغها به دمای محیط برسند سپس زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زردهها را دانه دانه اضافه کنید. وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید.
۳-۲ قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زردهها قاطی کنید (با لیسک). بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید. ته قالب را کاغذ میاندازیم و چرب میکنیم. نصف مایه را داخل قالب میریزیم.
یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه میکنیم. روی مایه ساده مایع کاکائویی را میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده میپاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن میریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعد الک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک) و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه حدود ٤٠ دقیقه گذاشتم.
منبع: بیتوته
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
آرد ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
کشمش، گردو خرد شده یا خلال بادام ۱/۲ لیوان
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس پوست ۱ عدد پرتقال
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس: من یک عدد لیموترش درشت را پوستش را رنده کردم
طرز تهیه کیک انگلیسی:
اجازه بدهید تخم مرغها به دمای محیط برسند سپس زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زردهها را دانه دانه اضافه کنید. وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید.
۳-۲ قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زردهها قاطی کنید (با لیسک). بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید. ته قالب را کاغذ میاندازیم و چرب میکنیم. نصف مایه را داخل قالب میریزیم.
یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه میکنیم. روی مایه ساده مایع کاکائویی را میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده میپاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن میریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعد الک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک) و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه حدود ٤٠ دقیقه گذاشتم.
منبع: بیتوته