هنرمند البرزی کارآفرین شد
گروه اجتماعی- هنرمند البرزی با حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) توانست زمینه اشتغال 16 نفر را فراهم کند.
به گزارش ایکنا از البرز، این استاد مجسمهساز البرزی با اشاره به اینکه در سال ۹۷ در قالب دریافت تسهیلات اشتغال از حمایت کمیته امداد برخوردار شده، روایت زندگی خود را چنین شرح داد: متولد سال ۱۳۴۵ هستم و وقتی ۹ ساله بودم و دوران دانشآموزی را میگذراندم، ایام اوقات فراغت خود را با گِل بازی سپری میکردم.
وی افزود: در سن ۱۲ سالگی پدرم فوت کرد و ما سرپرست و نانآور خانواده را از دست دادیم. بنابراین به ناچار برای تامین مخارج سه خواهر، برادر و مادرم در یک کارگاه ریخته گری مشغول به کار شدم.
این هنرمند البرزی گفت: به دلیل کم سن و سالی، روزهای سختی را پشتسر گذاشتم چون در کارگاه مجبور بودم ماسهها را برای قالبگیری روی سرم بگذارم و جابه جا کنم ولی با این وجود کارم را با علاقه انجام میدادم تا جایی که بعد از چند سال به عنوان جوانترین ریختهگر استان البرز شناخته شدم.
وی با بیان اینکه در سال ۶۴ و زمانی که ۱۹ ساله بوده به جبهه اعزام میشود و در مناطق عملیاتی کردستان، جزیره مجنون و فکه بههمراه خیل عظیم جوانان وطن با دشمن تجاوزگر نبرد کرده است، گفت: در طول دوران دفاع مقدس به واسطه استشمام گاز شیمیایی خردل مجروح جنگی شدم و هماکنون نیز با آسیبهای ناشی از آن دست و پنجه نرم میکنم.
وی افزود: پس از بازگشت از جبهه بهدلیل علاقهمندی که داشتم در یک کارگاه هنرهای تجسمی تهران به عنوان شاگرد مشغول فعالیت شدم. در سال ۷۳ با استاد جباری مجسمهساز آشنا شدم و بعد از مدتی دوره ساخت مجسمههای مومی را زیر نظر وی آموزش دیدم و موفق به اخذ مدرک رسمی شدم.
این هنرمند البرزی تصریح کرد: زمانیکه در کارم تبحر پیدا کردم استاد جباری از من خواستند با او همکاری کنم. تندیس سرداران شهید حاج حسین خرازی، حمید باکری و مهدی زینالدین نمونهای از آثارهنری من است.
هنرمند کارآفرین البرزی ادامه داد: سال گذشته تصمیم گرفتم برای خودم کار کنم و مستقل شوم. بنابراین یکی از اتاقهای خانهام را تبدیل به کارگاه کردم و مشغول بهکار شدم ولی به دلیل مشکلات مالی به کمیته امداد مراجعه کردم و این نهاد پس از موافقت با طرح اشتغال کارگاه مجسمهسازی مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه به من پرداخت کرد.
اکنون با گسترش فعالیت در کارگاه ۱۶ هنرجو دارم که کار را یاد گرفتند و در منزل مجسمه میسازند و مخارج زندگیشان را با این کار تامین میکنند.
انتهای پیام