به گزارش زنان خبر،ترشی غوره یکی از خوشمزه ترین ترشی ها می باشد که به دلیل خوشمزه بودن طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، بهترین زمان به منظور تهیه این ترشی در اوایل فصل پاییز می باشد، در این بخش از مطلب سعی داریم طرز تهیه ترشی غوره را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره
غوره : ۵۰۰ گرم سرکه : ۵۰۰ گرم نمک : به مقدار لازمطرز تهیه ترشی غوره خوشمزه
در ابتدا دم غوره ها را جدا کنید سپس بشویید و حالا سرکه سفید را از قبل به مدت پنج دقیقه بجوشانید و اجازه دهید خنک شود.
حالا غوره ها را داخل ظرف شیشه ای قرار دهید و روی آن را نمک و سرکه سفید بریزید و در شیشه را ببندید، بعد از زمان ده روز ترشی آماده است نوش جان
نحوه تهیه شور غوره
غوره عسگری : یک کیلو گرم آب جوشیده خنک : پانزده پیمانه نمک : یک پیمانه آبغوره : به مقدار لازمانتهای متن/*