مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید


گوشت مرغ بهتر از گوشت قرمز است اما بهترین گزینه نیست چرا که مضرات گوشت مرغ بسیار زیاد است. اگر در صدد کاهش چربی و یا افزایش ماهیچه‌های بدن‌ تان هستید، گوشت مرغ به سبب دارا بودن پروتئین بدون چربی می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها باشد. اما با وجود آن‌که این خوراکی یکی از گزینه‌های […] نوشته مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت...

مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانیدمضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید
4+

گوشت مرغ بهتر از گوشت قرمز است اما بهترین گزینه نیست چرا که مضرات گوشت مرغ بسیار زیاد است. اگر در صدد کاهش چربی و یا افزایش ماهیچه‌های بدن‌ تان هستید، گوشت مرغ به سبب دارا بودن پروتئین بدون چربی می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها باشد. اما با وجود آن‌که این خوراکی یکی از گزینه‌های خوب است، اما فارغ از عوارض جانبی نیست.

البته این سخن به معنای آن نیست که گوشت مرغ عاری از مواد مغذی با ارزش است. خیر! گوشت مرغ با دارا بودن ویتامین B، ویتامین C، فولات و همچنین سلنیوم، کلسیم، آهن، روی، منیزیم، پتاسیم و فسفر گزینه‌ی خوبی برای دریافت پروتئین بدون چربی است. اما در عین حال، این خوراکی بهتر از ماهی نیست و یا گزینه‌ای بهتر از میوه‌جات و سبزیجات روزانه نیست.

در ادامه نت‌نوشت به بررسی مضرات گوشت مرغ می‌پردازد. عوارضی که گاه مستقیماً به خود مرغ مربوطند و گاه به سبب پخت و پز اشتباه آن به وجود می‌‌ آیند.

مضرات گوشت مرغ

مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانیدمضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید

حدود ۹۷ درصد از مرغ‌های نمونه دارای باکتری‌های مضر هستند

مسمومیت غذایی

امکان مسمومیت غذایی ناشی از سالمونلا، کمپیلوباکتر و دیگر باکتری‌ها به سبب خوردن مرغ وجود دارد. در ایالات متحده، که از بالاتری مصرف مرغ در جهان برخوردار است، سالانه از هر ۶ نفر ۱ نفر دچار مسمومیت غذایی ناشی از خوردن گوشت مرغ می‌شود.

نتایج مطالعات صورت گرفته در اروپا، بریتانیا و سواحل آمریکا درباره مضرات گوشت مرغ نگران کننده اند. در این مطالعات دریافته شده که حدود ۹۷ درصد از مرغ‌های نمونه دارای باکتری‌های مضر هستند.
بیشتر بخوانید: دل و سنگدان مرغ

خطر عفونت باکتریال مقاوم به آنتی بیوتیک

خطر عفونت باکتریال مقاوم به آنتی بیوتیک ناشی از مرغ از مضرات گوشت مرغ است که هنوز هم که هنوز است جامعه‌ی پزشکی درگیر آن است. تولید انبوه مرغ نیز نتوانسته این مشکل را حل کند.

همچنین استفاده‌ی گسترده از آنتی بیوتیک در مرغ‌ها برای کاهش خطر عفونت‌ها، نه تنها نتوانسته‌اند از مشکل بکاهند بلکه به مشکل نیز افزوده‌اند. افزون بر این، اخباری مبنی بر وجود باکتری‌های سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک نیز در مرغ وجود دارد.

میزان کلسترول بالای موجود در مرغ، حتی بدون پوست

یکی از مضرات گوشت مرغ داشتن کلسترول بالا است. البته که مرغ بدون پوست به نسبت مرغ با پوست از کلسترول کمتری برخوردار است اما این به معنای آن نیست که مرغ بدون پوست کلسترول کمی دارد. در ۳٫۵ اونس از گوشت گاو حدود ۸۹ میلی‌گرم کلسترول وجود دارد.

این در حالی است که در همین میزان از گوشت مرغ بدون پوست، حدود ۸۵ میلی‌گرم کلسترول وجود دارد. مورد دیگری که در ارتباط با کلسترول گوشت مرغ بهتر است گفته شود این است که اگر گوشتِ مرغ با روغن‌های حیوانی و یا چربی‌های ترانس پخته شود خطر افزایش کلسترول بالاتر نیز می‌رود.

خطر ابتلا به سرطان از مضرات گوشت مرغ

یکی از مضرات گوشت مرغ که البته درباره گوشت‌های دیگر هم صدق می‌کند بالا بردن ریسک ابتلا به سرطان است. تحقیقات نشان از آن دارند که خطر ابتلا به سرطان در میان گیاه‌ خواران به نسبت گوشت‌خواران تا ۴۰ درصد کمتر است.

آن هم به سبب آن که مصرف زیاد پروتئین حیوانی و در عین حال مصرف کم میوه و سبزی می‌تواند موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان شود.

بنابراین مهم نیست که تا به چه اندازه گوشت مرغ را صحیح پخته‌اید، چرا که با کاهش مصرف میوه و سبزی و افزایش مصرف گوشت مرغ، خود به خود، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهید.

اما افزون بر این، شرایط طبخ مرغ نیز در افزایش خطر ابتلا به سرطان نقش دارد. عموماً برای پخت مرغ به درجه حرارت بالایی نیاز است و همین درجه حرارت بالا می‌تواند موجب ایجاد ترکیبات سرطان‌زا شده و نتیجتاً خطر ابتلا به سرطان را در پی داشته باشد.

کباب کردن و همچنین سرخ کردن مرغ، موجب افزایش خطر این ترکیبات سرطان‌زا می‌شود و در واقع بدترین کاری که می‌توان انجام داد سرخ کردن مرغ است.

خطر آلودگی به آرسنیک از مضرات گوشت مرغ

یکی از مضرات گوشت مرغ این است که آرسنیک به طور عمده در غذای مرغ وجود دارد، آن هم به سبب جلوگیری از خطر اسهال و برای حصول اطمینان از رشد مرغ. اما همین آرسنیک می‌تواند موجب افزایش بیماری‌های قلبی، دیابت، مشکلات عصبی و حتی سرطان در انسان شود. تحقیقات نشان می‌دهند که ۵۵ درصد از مرغ‌های خام موجود در فروشگاه‌ها حاوی آرسنیک هستند.

بیشتر بخوانید: فواید گوشت بره و مضرات آن

منبع +

۵ دیدگاه
5 دیدگاه
مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانیدمضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید

حمید م

15 خرداد 1398 at 22:14

0

مرغ خوک پرندگان است (امیرالمومنین علی سلام الله علیه)
مرغ بدترین گوشت حلال و خوردنیه

مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانیدمضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید

برنا

18 خرداد 1398 at 12:14

1+

ببخشید کی حضرت علی چنین حدیثی رو گفتن
تا چیزی رو کامل در موردش تحقیق نکردین از همه منبعی نه تنها اینترنت از همه جاها تحقیق کنید بعد بنوسید

مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانیدمضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید

برنا

18 خرداد 1398 at 12:21

0

هیچ هورمونی وجود نداره که به مرغ بدن و رشد کنه این نژاد مرغ که مرغ رشد میکند
دوم اینکه انتی بیوتیک اگر به مرغ داده شود تا وقتی که این عفونت از بدن مرغ پاک نشود و انتی بیوتیک خارج نشود اجازه بار مرغ و کشتار مرغ داده نمیشود

مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانیدمضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید

میم

30 خرداد 1398 at 22:49

1+

گوشت مرغ هورمون زنانه مردان رو بالا میبره

مضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانیدمضرات گوشت مرغ: همه آنچه که باید درباره عوارض این گوشت بدانید

م م م م م

2 تیر 1398 at 3:57

1+

گوشت قرمز مضر ،گوشت مرغ مضر .گوشت ماهی هم فردا پس فردا مضر اعلام میکنن .شما بگید دیگه چی موند برای مصرف ؟به این چرت و پرت زیاد توجه نکنین .مصرف مناسب از هر چیز برای بدن خیلی هم خوب و مفید .

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

Current ye@r *

Leave this field empty


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس