به گزارش زنان خبر، کتلت های روسی در سطح خارجی فوق العاده ترد و داخل آن بسیار آبدار است و بیشتر در شام های خانوادگی یا برای شام جشن آن را تهیه می کنند. مراحل پخت ساده ای دارد و به مواد ساده کمی هم نیاز است. پخت آن بسیار ساده است. امروز قصد داریم تا به شما طرز تهیه کتلت روسی را با دو دستور اصلی آموزش دهیم.
پخت انواع کتلت در تمام دنیا محبوبیت دارد. در آموزش های گذشته شما را با طرز تهیه کتلت گوشت، کتلت سویا و کتلت سیب زمینی آشنا کردیم. کتلت روسی نیز دارای طعم خوب و لذیذی است که پخت آن را پیشنهاد می کنیم.
دو نوع طرز تهیه کتلت روسی
دستور پخت اول:
یک نوع از کتلت های روسی به پوزراسکی معروف است. دستور تهیه کتلت های پوزارسکی در قرن نوزدهم در روسیه تهیه شد. مواد اولیه ساده هستند و احتمالاً بیشتر شما آنها را در خانه دارید. کتلت پوزارسکی حاوی نان به همراه تکه های گوشت گوساله یا مرغ است که درون آن مقدار زیادی کره بکار می رود،که آن را بسیار آبدار و خوشمزه می سازد. این یک دستور العمل سنتی از غذاهای روسی است که همه دوست دارند. طرز تهیه کتلت روسی از نوع پوزراسکی در ادامه امده است.
طرز تهیه کتلت روسی از نوع پوزراسکی:مواد لازم:
گوشت مرغ: ۵۵۰ گرم نان خرد شده: ۹ تکه کره سرد: ۶۰ گرم خامه: ۱/۳ فنجانپیاز متوسط خرد شده: ۱/۲
پنیر موزارلا: ۵۰ گرم
روغن انگور: ۶ قاشق غذاخوری
نمک:۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل:۱/۴ قاشق غذاخوری
فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید و پوسته را از نان بردارید و آن را به مکعب های خیلی کوچک برش دهید. مکعب ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی قهوه ای شود.
۲-نان را خیس کنید.
با هر نان سفیدی می توان این کار را انجام داد. برای این دستور العمل من از نان باگت استفاده کردم، اما بعداً در طول فرآیند پخت متوجه شدم بهترین انتخاب نیست زیرا باگت پوسته سختی داشت. بنابراین مجبور شدم به نان خامه ای تغییر دهم. ۲ تا برش نان را درون یک کاسه کم عمق قرار داده و روی آن کمی بیشتر از ۱/۳ فنجان خامه بریزید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه خیس شود، سپس بیرون بیاورید و کنار بگذارید. (در اینجا من از باگت که کوچکتر از یک قرص نان معمولی است استفاده کردم ، بنابراین من از ۵ برش استفاده کردم).
۳- کره را آماده کنید.
شما باید از کره یخ سرد استفاده کنید.حدود ۵۰ گرم کره را روی تخته آشپزی قرار دهید و به مکعب های کوچک برش دهید، تقریبا به ضخامت ۳.۵ سانتی متر. سپس آن ها را در فریزر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
۴- پیازها را سرخ کنید.
۱/۲ پیاز متوسط را ریز خرد کنید و آن را در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کنید تا شفاف شود.
در یک کاسه بزرگ مرغ، پیازهای سرخ شده، نان خیس شده و مکعب های کره یخ زده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
فر را از قبل گرم کنید تا ۳۷۵ F.
چند قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید (اینجا از روغن انگور استفاده شده است) و کتلت ها را به مدت ۲ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. کتلت های سرخ شده را به یک ظرف پخت شیشه ای منتقل کنید روی آن را با فویل بپوشانید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از فر خارج کنید و سرو نمایید. طرز تهیه کتلت روسی به این روش چطور بود؟
طرز تهیه کتلت روسی با روشی دیگر
دستور پخت دوممواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله: ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون: ۴۵۰ گرم پیاز متوسط ،خرد شده: ا عدد خرده نان سفید (از خرده نان های پانکو استفاده می کنیم): ۱/۲ فنجان تخم مرغ: ۱عدد جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخورینمک: ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای:۱/۴ قاشق غذاخوری مایونز: ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱- طرز تهیه این کتلت روسی به این صورت است که ابتدا پیاز و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید. می توانید از غذا ساز استفاده کنید.
۲- گوشت مرغ و گوساله، خرده نان، نمک، پودر سیر، فلفل دلمه ای، تخم مرغ، مایونز، و پیاز و جعفری را درون میکسر ریخته و اجازه دهید تا خوب با هم مخلوط شوند. اگر مکسر ندارید با دست مواد را ترکیب کنید.
۳- بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شدند به شکل دلخواه درون سینی قرار دهید.
۴- حدود ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید و مایه های شکل داده شده(کتلت ها) را به آن اضافه کنید (در صورت لزوم روغن بیشتر اضافه کنید) تا زمانی که هر دو طرف قهوه ای شود (تقریباً ۳ دقیقه برای هر کدام)، پشت و رو را بچرخانید تا نسوزند. در عین حال فر خود را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۵- کتلت های سرخ شده را درون ظرف شیشه ای مخصوص پخت قرار دهید. سپس روی آن را با فویل بپوشانید و حدود ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۶- کتلت آماده شد. این نوع طرز تهیه کتلت روسی رو امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید
انتهای متن/*