طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی
در این مطلب طرز تهیه یک دونات مغزدار ایتالیایی خونگی خیلی خوشمزه رو قرار میدم که فوق العاده است.
مواد لازم برای دونات مغز دار ایتالیایی
آرد ۳ فنجان
شیر ولرم دو سوم فنجان
مخمر ۵ ق. چ. شکر نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
لیمو ۱ عدد
کره نرم شده ۴.۵ ق. غ. شکلات صبحانه ۱ شیشه
پودر شکر برای تزئین
روغن کنجد یا سرخ کردنی برای سرخ کردن
نمک ۱ پینچ
طرز تهیه دونات مغز دار ایتالیایی
مخمر را به شیر ولرم (۴۰ درجه) اضافه کرده و رویش را بپوشانید و کناری بگذارید تا عمل آید.
آرد، شکر، یک عدد زرده و یک عدد تخم مرغ کامل، لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مخمر را اضافه نموده و کاملا ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس کره را به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته و رویش را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق کناری بگذارید تا کاملا حجیم و دوبرابر شود.
خمیر را به مدت ۸-۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس به قطر حدود نیم سانتی متر با وردنه بازش کنید.
با استفاده از یک لیوان خمیرها را قالب بزنید و اضافه های آن را دوباره ورز دهید و پهن کنید و قالب بزنید تا خمیر دور ریز نداشته باشید.
وسط نیمی از خمیرهای قالب زده شده را کمی شکلات صبحانه بگذارید.
دور تا دور شکلاتها روی خمیر را با یک قلم مو سفیدهی تخم مرغ را که کاملا هم زده اید بکشید تا به عنوان چسب کار عمل کندو سپس خمیرهای قالب زده شده را که شکلات ندارند روی شکلاتها بگذارید و با فشار کمی اطراف دو لایه را به هم بچسبانید. ۱۰ دقیقه به دوناتها استراحت دهید تا کمی پف کنند.
روغن را درون تابه قرار دهید تا کاملا داغ شود. نکتهی کلیدی برای پخت مناسب دوناتها دمای روغن است که باید حدود ۱۸۰ درجه باشد. پس بهتر است از روغنی که در دمای بالا نسوزد و یک دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.
دوناتها را در روغن بیندازید و در حدی که هر طرفش طلایی رنگ شود بپزید؛ و سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
آرد ۳ فنجان
شیر ولرم دو سوم فنجان
مخمر ۵ ق. چ. شکر نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
لیمو ۱ عدد
کره نرم شده ۴.۵ ق. غ. شکلات صبحانه ۱ شیشه
پودر شکر برای تزئین
روغن کنجد یا سرخ کردنی برای سرخ کردن
نمک ۱ پینچ
طرز تهیه دونات مغز دار ایتالیایی
مخمر را به شیر ولرم (۴۰ درجه) اضافه کرده و رویش را بپوشانید و کناری بگذارید تا عمل آید.
آرد، شکر، یک عدد زرده و یک عدد تخم مرغ کامل، لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مخمر را اضافه نموده و کاملا ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس کره را به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته و رویش را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق کناری بگذارید تا کاملا حجیم و دوبرابر شود.
خمیر را به مدت ۸-۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس به قطر حدود نیم سانتی متر با وردنه بازش کنید.
با استفاده از یک لیوان خمیرها را قالب بزنید و اضافه های آن را دوباره ورز دهید و پهن کنید و قالب بزنید تا خمیر دور ریز نداشته باشید.
وسط نیمی از خمیرهای قالب زده شده را کمی شکلات صبحانه بگذارید.
دور تا دور شکلاتها روی خمیر را با یک قلم مو سفیدهی تخم مرغ را که کاملا هم زده اید بکشید تا به عنوان چسب کار عمل کندو سپس خمیرهای قالب زده شده را که شکلات ندارند روی شکلاتها بگذارید و با فشار کمی اطراف دو لایه را به هم بچسبانید. ۱۰ دقیقه به دوناتها استراحت دهید تا کمی پف کنند.
روغن را درون تابه قرار دهید تا کاملا داغ شود. نکتهی کلیدی برای پخت مناسب دوناتها دمای روغن است که باید حدود ۱۸۰ درجه باشد. پس بهتر است از روغنی که در دمای بالا نسوزد و یک دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.
دوناتها را در روغن بیندازید و در حدی که هر طرفش طلایی رنگ شود بپزید؛ و سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
منبع: نمناک