کیک سیب با شکر رژیمی مناسب دیابتیها
سیبها را پوست و خرد کنید و در قالبی که با مقدار کمی روغن چرب شده است، بچینید.
چی لازم دارم:
تخم مرغ - ۳ عدد
سیب - ۲ عدد
آرد – یک پیمانه
دارچین – یک قاشق مربا خوری
اسانس وانیل - یک قاشق چای خوری
چطور بپزم:
سیبها را پوست و خرد کنید و در قالبی که با مقدار کمی روغن چرب شده است، بچینید.
تخم مرغها را در کاسهای بزرگ بشکنید و شکر را به آنها اضافه کنید.
با همزن برقی ۵ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط و رنگش روشن شود. بعد وانیل را به مواد اضافه کنید.
میتوانید به جای عصاره وانیل از وانیل شکری پودری هم استفاده و بعد آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید. این مایه غلیظ را روی سیبها بریزید و قالب را تکان دهید تا مایه به همه جا برسد. قالب را ۴۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است بگذارید و پس از پخت از قالب خارج کنید و کمی دارچین روی آن بپاشید.
خواص
دارچین را به عنوان رمز جوانی یاد میکنند و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه میدارد، کلیهها را گرم میکند، ضعف کمر و پاها را از بین میبرد و کم خونی را درمان میکند.
بعضی مطالعات اشاره کرده اند که این ادویه به مقاومت بدن انسولینیها کمک میکند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد مبتلا به دیابت، از این ادویه برای کنترل قند خون خود استفاده میکنند.
میتوانید دارچین را به شکل چای یا به عنوان مکمل مصرف کنید.