علی اکبر لبافی دوشنبه شب در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی نیشابور با حضور معینهای اقتصادی این شهرستان افزود: در بیش از یک هزار و ۱۰۰ روستای استان خراسان رضوی طرح کسب و کار تعریف شده است.
وی ادامه داد: طرح مثلث توسعه اقتصادی باعث بومی سازی مدلهای توسعه اقتصادی شده و تسهیل بخش عمده قوانین کسب و کار، انعطاف در مقررات و رفع موازی کاری و برداشتهای سلیقهای را در پی داشته است.
وی گفت: وظایف هرکدام از اضلاع مثلث توسعه اقتصادی تعریف شده و نقشه راه طی۶ گام با ۴۰ برنامه عملیاتی برای معینهای اقتصادی استان تبیین شده است.
لبافی افزود: نقش معینهای اقتصادی اعتمادسازی و تسهیلگری است و هر یک از معینهای استان تاکنون الگوهای متفاوت ارائه و پیگیری کردهاند که شاهد پیشرفتهای بسیار خوبی هستیم.
وی ادامه داد: یکی از معینهای اقتصادی در درگز با تعریف ۴۰۰ کسب و کار تاکنون نیمی از این اهداف را محقق کرده و در طرقبه و شاندیز ۳۲ صندوق خرد با مشارکت و اعتمادسازی ایجاد شده است.
وی گفت: فعالیت معینهای اقتصادی در جنوب خراسان رضوی بسیار خوب بوده و در بخشهای شرق، غرب و شمال استان در رتبههای بعدی قرار دارد.
لبافی افزود: با اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی نرخ بیکاری قلعه گنج کرمان از ۳۶ درصد به ۶ درصد کاهش یافت در حالیکه منابع در آن بخش به اندازه خراسان رضوی نیست.
وی ادامه داد: این مدل به طور مرتب پایش و اصلاح میگردد و تاکنون بیش از یک هزار کسب و کار جدید، توسعهای و نیمه تمام در سامانه ثبت اطلاعات فعالیت معینها ثبت شده است.
وی گفت: طرح مثلث توسعه اقتصادی یک مدل مشارکتی است که در آن مردم اصل هستند و اعتمادسازی رکن مهم آن است.
فرماندار نیشابور نیز در این نشست گفت: این شهرستان دارای توان ویژه در حوزه علمی و فکری و ظرفیتهای بسیار خوبی است.
علیرضا قامتی افزود: طی پنج سال ۲۵۰ کیلومتر شبکه آبرسانی توسط دستگاههای دولتی در نیشابور ایجاد شده در حالی که یک جوان نیشابوری طی سه سال موفق به اجرای ۴۰۰ کیلومتر شبکه آبرسانی شده است که این امر نشان دهنده ظرفیت موجود در این شهر است.
وی ادامه داد: امروز نیازمند افزایش سرعت در اجرای طرحها هستیم و در این مسیر نباید نگاهمان به بانکها باشد بلکه با اعتماد سازی باید صندوقهای خرد و متوسط روستایی احیا شود و در این مسیر زبان مشترکی بین مسوولان و سرمایهگذاران ایجاد گردد.
شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.