کیک رنگین کمانی، زیبای خوشمزه
کیک رنگین کمان، خوشمزهترین و عالیترین کیک میباشد که تجربه کردن یک بار آن، طعم آن را همیشه در ذهن شما ثابت خواهد کرد. کیک رنگین کمان یک کیک رنگارنگ و متفاوت است که شما میتوانید بدون هیچ نوع تزیین خاصی، آن را زیباترین کیک در بین تمام کیکها آماده کنید.
کیک رنگین کمان با ظاهر خاص و منحصر به فرد خود یک تزیین خاص و درونی با خود دارد که هر کسی با دیدن ظاهر این کیک خاص، هوس خوردن یک برش کوچک را خواهد داشت.
مواد لازم
آرد: ۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۴عدد
شیر: ۱ پیمانه
کره: ۷۵۰ گرم
شکر: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
وانیل:۲ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی: به میزان دلخواه
نمک: نصف قاشق چایخوری
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا کره نرم شده و شکر را در یک ظرف ریخته و به مدت ۵ دقیقه با همزن کامل مخلوط کنید.
مرحله 2
سپس سفیده های تخم مرغ را یکی یکی به ظرف اضافه و ۳ دقیقه مواد را هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله 3
در یک ظرف دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سپس این مواد آرد را به مواد سفیده های تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله 4
شیر را نیز در میانه اضافه کردن آرد به مواد، کم کم درون ظرف بریزید.
مرحله 5
پس از مخلوط شدن نیمی از شیر، نصف آرد را اضافه و سپس شیر و بعد هم آرد را به ظرف اضافه کنید.
مرحله 6
حالا مایع آماده شده را به تعداد رنگ هایی که مد نظر دارید در ظرف های جداگانه تقسیم کنید.
مرحله 7
سپس مایه رنگ ها را درون ظرف ها بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله 8
فر را یک ربع قبل در درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 9
قالب کیک ها را با کمی کره چرب کنید و مایع کیک ها را درون قالب بریزید.
مرحله 10
به مدت ۴۰ دقیقه لازم است که کیک رنگین کمان در فر آماده شود.
منبع:غذالند