کیک رنگین کمانی، زیبای خوشمزه


کیک رنگین کمانی، زیبای خوشمزه

کیک رنگین کمان، خوشمزه‌ترین و عالی‌ترین کیک می‌باشد که تجربه کردن یک بار آن، طعم آن را همیشه در ذهن شما ثابت خواهد کرد. کیک رنگین کمان یک کیک رنگارنگ و متفاوت است که شما می‌توانید بدون هیچ نوع تزیین خاصی، آن را زیباترین کیک در بین تمام کیک‌ها آماده کنید.

کیک رنگین کمانی، زیبای خوشمزه
کیک رنگین کمان با ظاهر خاص و منحصر به فرد خود یک تزیین خاص و درونی با خود دارد که هر کسی با دیدن ظاهر این کیک خاص، هوس خوردن یک برش کوچک را خواهد داشت.

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۴عدد
شیر: ۱ پیمانه
کره: ۷۵۰ گرم
شکر: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
وانیل:۲ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی: به میزان دلخواه
نمک: نصف قاشق چایخوری

مراحل پخت

مرحله 1
ابتدا کره نرم شده و شکر را در یک ظرف ریخته و به مدت ۵ دقیقه با همزن کامل مخلوط کنید.

مرحله 2
سپس سفیده های تخم مرغ را یکی یکی به ظرف اضافه و ۳ دقیقه مواد را هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله 3
در یک ظرف دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سپس این مواد آرد را به مواد سفیده های تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله 4
شیر را نیز در میانه اضافه کردن آرد به مواد، کم کم درون ظرف بریزید.

مرحله 5
پس از مخلوط شدن نیمی از شیر، نصف آرد را اضافه و سپس شیر و بعد هم آرد را به ظرف اضافه کنید.

مرحله 6
حالا مایع آماده شده را به تعداد رنگ هایی که مد نظر دارید در ظرف های جداگانه تقسیم کنید.

مرحله 7
سپس مایه رنگ ها را درون ظرف ها بریزید و مواد را مخلوط کنید.

مرحله 8
فر را یک ربع قبل در درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

مرحله 9
قالب کیک ها را با کمی کره چرب کنید و مایع کیک ها را درون قالب بریزید.

مرحله 10
به مدت ۴۰ دقیقه لازم است که کیک رنگین کمان در فر آماده شود.
منبع:غذالند

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا