کیک وانیلی با کرم فندق؛ خوشمزه و پرملات
کیک وانیلی با کرم فندق، یک کیک خوشمزه با طعم بسیار عالی میباشد که میتوانید در هر روزی آن را در منزل طبخ کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه این کیک ساده و در دسترس میباشد و خاص هر فصل نیست؛ بنابراین میتوانید به راحتی این کیک را برای خانواده خود آماده کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
کیک وانیلی با کرم فندق، یک کیک خوشمزه با طعم بسیار عالی میباشد که میتوانید در هر روزی آن را در منزل طبخ کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه این کیک ساده و در دسترس میباشد و خاص هر فصل نیست؛ بنابراین میتوانید به راحتی این کیک را برای خانواده خود آماده کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
کیک وانیلی با کرم فندق، کیک خوشمزه و پرملات، اما پرکالری است. پس حتما در میزان مصرف آن احتیاط را مدنظر داشته باشید چرا که مصرف مداوم و طولانی مدت آن باعث چاقی خواهد شد. این کیک با کرم فندق شکلاتی پوشیده میشود که طعم متفاوت و فوق العادهای را خواهد گرفت.
کیک وانیلی با کرم فندق را هم میتوانید برای جشنها و مناسبتهای خانوادگی تهیه کنید و یک پذیرایی عالی از مهمان هایتان داشته باشید و هم میتوانید در میان وعدهها و عصرانههای شخصی خود با یک قهوه بسیار دلچسب از خود پذیرایی کنید. توصیه میکنیم که حتما این کیک را در منزل آماده کنید و طعم عالی کرم فندق آن را تجربه کنید تا همیشه در ذهنتان ثبت شود.
مواد لازم
آرد: ۵/۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن مایع: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
وانیل خالص: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
شکلات تیره و شیرین: ۱۲۰ گرم
شیر: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۲۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
فندق خرد شده: ۵۰ گرم
مراحل پخت
۱. تخم مرغها و وانیل را در یک ظرف ریخته و به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط کنید.
۲. سپس شکر را کم کم به مخلوط اضافه و هم بزنید.
۳. مواد شیر و روغن مایع را نیز به ظرف اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
۴. آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
۵. قالب کیک را کمی چرب کنید و مواد کیک را درون آن بریزید.
۶. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ربع صبر کنید تا گرم شود.
۷. قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
۸. برای تهیه کرم فندق نیز که مواد را جداگانه در ادامه آورده ایم، باید ابتدا شکلات شیرین را در این ظرف جداگانه ذوب کنید.
۹. سپس تمام مواد شیر، نشاسته ذرت، زرده تخممرغ، شکر، خامه صبحانه و فندق خرد شده را در این ظرف جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
۱۰. ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از این که کمی گرم شد، شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید.
۱۱. مواد را مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.
۱۲. بعد از آماده شدن کرم فندق آن را بر روی کیک بریزید و میل کنید.
کیک وانیلی با کرم فندق، کیک خوشمزه و پرملات، اما پرکالری است. پس حتما در میزان مصرف آن احتیاط را مدنظر داشته باشید چرا که مصرف مداوم و طولانی مدت آن باعث چاقی خواهد شد. این کیک با کرم فندق شکلاتی پوشیده میشود که طعم متفاوت و فوق العادهای را خواهد گرفت.
کیک وانیلی با کرم فندق را هم میتوانید برای جشنها و مناسبتهای خانوادگی تهیه کنید و یک پذیرایی عالی از مهمان هایتان داشته باشید و هم میتوانید در میان وعدهها و عصرانههای شخصی خود با یک قهوه بسیار دلچسب از خود پذیرایی کنید. توصیه میکنیم که حتما این کیک را در منزل آماده کنید و طعم عالی کرم فندق آن را تجربه کنید تا همیشه در ذهنتان ثبت شود.
مواد لازم
آرد: ۵/۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن مایع: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
وانیل خالص: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
شکلات تیره و شیرین: ۱۲۰ گرم
شیر: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۲۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
فندق خرد شده: ۵۰ گرم
مراحل پخت
۱. تخم مرغها و وانیل را در یک ظرف ریخته و به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط کنید.
۲. سپس شکر را کم کم به مخلوط اضافه و هم بزنید.
۳. مواد شیر و روغن مایع را نیز به ظرف اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
۴. آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
۵. قالب کیک را کمی چرب کنید و مواد کیک را درون آن بریزید.
۶. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ربع صبر کنید تا گرم شود.
۷. قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
۸. برای تهیه کرم فندق نیز که مواد را جداگانه در ادامه آورده ایم، باید ابتدا شکلات شیرین را در این ظرف جداگانه ذوب کنید.
۹. سپس تمام مواد شیر، نشاسته ذرت، زرده تخممرغ، شکر، خامه صبحانه و فندق خرد شده را در این ظرف جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
۱۰. ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از این که کمی گرم شد، شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید.
۱۱. مواد را مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.
۱۲. بعد از آماده شدن کرم فندق آن را بر روی کیک بریزید و میل کنید.
منبع: غذالند