6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب


اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده اید و چیز جدیدی به ذهن تان نمیرسد این مقاله را بخوانید تا یاد بگیرید با همان مواد تکراری همیشگی می... نوشته 6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده اید و چیز جدیدی به ذهن تان نمیرسد این مقاله را بخوانید تا یاد بگیرید با همان مواد تکراری همیشگی می توانید یک غذای جدید و خوشمزه بسازید. این شما و این ۶ بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب.

بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

۱. لقمه گوشت و نان پیتا

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشبمواد لازم برای ۴ نفر

۱ پیمانه ماست ساده

۳/۱ فنجان خیار خرد شده

۱ قاشق غذاخوری پیاز کامل خرد شده

۱ حبه سیر له شده

۱ قاشق چایخوری شکر

مواد لازم برای تهیه سس

نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده( یا گوشت بوقلمون چرخ شده)

یک و نیم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده

۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۱ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱ قاشق چایخوری نمک( دلخواه)

۴/۳ قاشق چایخوری فلفل

۴ عدد نان پیتا

۳ فنجان کاهوی خرد شده

۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده

۱ عدد پیاز کوچک خرد شده

طرز تهیه

۵ ماده اول فهرست مواد لازم را در کاسه‌ای با هم ترکیب کنید.

درب کاسه را بپوشانید و آن را در یخچال قرار بدهید( در صورت امکان به مدت یک شب)

در کاسه‌ای دیگر گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌جات را با هم ترکیب کنید.

آن‌ها را خوب ورز دهید تا با هم یکدست شوند.

مواد را به ۴ قسمت تقسیم کنید، کف دست خود پهن کنید و به آن فرم دهید.

به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا جاییکه گوشت کاملا بپزد و رنگ صورتی به خود نداشته باشد روی شعله متوسط یا زیاد آن را کباب کنید و سپس همین کار را برای طرف دیگر انجام بدهید. می‌توانید از توستر، فر یا ماهیتابه هم برای طبخ آن استفاده کنید.

گوشت‌های پخته شده را به صورت برش‌هایی باریک درآورید.

آن‌ها را داخل نان قرار بدهید.

کاهو، خیار، گوجه و پیاز را به آن اضافه کنید.

ساندویچ شما آماده است. آن را با ماست سرو کنید.

۲. لازانیا ایتالیایی

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشبمواد لازم:

یک کیلوگرم گوشت گاو چرخ شده

۲۵۰ گرم سوسیس ایتالیایی یا گوشت گوساله چرخ‌ شده

۱ عدد پیاز درشت خرد شده

۲ تا ۳ حبه سیر له شده

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری پودر جعفری خشک

۱ قاشق غذاخوری پودر پونه کوهی

۱ قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک

نیم کیلوگرم گوجه فرنگی خرد شده

۷۰۰ گرم پنیر ریکوتا

۲ عدد تخم‌مرغ

۲/۱ قاشق چایخوری فلفل

۲ قاشق چایخوری جعفری

۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

۵۰۰ گرم پنیر موتزارلا

۱۲ تا ۲۵ ورق لازانیا

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

طرز تهیه:

گوشت چرخ‌شده را به همراه پیاز و سیر تفت بدهید تا رنگ آن قهوه‌ای شود.

نمک، فلفل، جعفری، پونه کوهی، ریحان و گوجه خرد شده به همراه آب آن را به ترکیب بالا اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.

درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزند. مراقب باشید که آب مواد بیش از اندازه کشیده نشود.

ورقه‌های لازانیا را طبق دستور پخت درج شده روی پاکت آن بپزید؛ آنها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

ظرف مورد نظر را با روغن مخصوص آشپزی اسپری کنید.

پنیر ریکوتا، تخم‌مرغ، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری جعفری، پنیر پارمزان و نیمی از پنیر موتزارلا را با یکدیگر ترکیب کنید. در تابه مخصوص لازانیا، ورقه‌های لازانیا را پهن کنید، سس گوشت و سپس ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید و این کار را تکرار کنید.

در آخر باقی مانده پنیر موتزارلا را روی ورقه‌های لازانیا بریزید. همه لازانیا باید با پنیر پوشانده شود.

ظرف را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید غذای شما به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزد. اجازه دهید ترکیب پنیر قرار گرفته روی لازانیا به خوبی ذوب شود. می‌توانید روی ظرف خود را با فویل بپوشانید، آن را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار بدهید، سپس فویل را بردارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را بدون فویل داخل فر بگذارید.

لازانیا را از فر بیرون بیاورید. اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک شود. سپس آن را برش دهید و سرو کنید.

۳. ماکارونی با پنیر

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

۴۵۰ گرم ماکارونی حلزونی

۱چهارم فنجان کره

۱چهارم فنجان آرد چند منظوره

نصف قاشق چایخوری نمک

کمی فلفل سیاه

۲ فنجان شیر گرم

۲ فنجان پنیر چدار خرد شده

طرز تهیه:

ماکارونی را طبق دستور پخت مندرج روی بسته آن بپزید.

کره را در تابه سایز متوسط روی شعله متوسط ذوب کنید، آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس شیر را به تدریج اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن شیر مواد را خوب هم بزنید.

مواد را آنقدر بپزید که حباب‌هایی در آن تشکیل شود.

پنیر را کم کم اضافه کنید تا بطور کامل ذوب شود.

ماکارونی را آبکش کنید، سس پنیر را به آن اضافه کنید و مواد خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۴. مرغ سوخاری پفکی ترد و خوشمزه

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشبمواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

۱ عدد مرغ کامل که به ۱۰ تکه تقسیم شده است( ۲ پا، ۲ ران، ۲ کتف، ۴ سینه)

۴ فنجان آب

۳ قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان آب‌کره

۲ عدد تخم‌مرغ

۱ قاشق غذاخوری نمک

۱ فنجان آرد

۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت

۲ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

روغن گیاهی مخصوص سرخ کردن

مطلب مرتبط: پیش غذا: ۴۵ طرز تهیه انواع پیش غذای ساده و خوشمزه و شیک

طرز تهیه:

مرغ را حداقل به مدت ۲ ساعت در آب و نمک داخل یخچال قرار بدهید.

آب‌کره، تخم‌مرغ و نمک را با هم ترکیب کنید و تکه‌های مرغ را در این ترکیب قرار بدهید.

۱ فنجان آرد، ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت، ۲ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک و ۲ قاشق نمک را با یکدیگر داخل کیسه‌ای مخلوط کنید.

۲ تکه از مرغ را همزمان داخل ترکیب آرد بیندازید.

کیسه را خوب تکان بدهید تا مواد همه قسمت‌های مرغ را بپوشاند.

مرغ‌های آغشته به آرد را روی یک توری فلزی قرار بدهید.

بهتر است زیر توری یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید تا آرد به اطراف پخش نشود. مقدار بسیار کمی روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار بدهید.

تکه‌های مرغ را داخل تابه قرار بدهید. یادتان باشد که همزمان حجم زیادی از مرغ را وارد تابه نکنید.

درب تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید.

مطلب مرتبط: انواع غذای هندی: ۱۰ دستور طرز تهیه خوشمزه ترین غذاهای هندی

نگاهی به مرغ‌ها بیندازید.

وقتی رنگ آنها طلایی مایل به قهوه‌ای شد آنها را برعکس کنید.

دوباره درب ظرف را به مدت ۵ دقیقه ببندید.

درب را بردارید و قسمت‌های باقی‌مانده را سرخ کنید. در مجموع هر تکه مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید.

مراقب باشید رنگ مرغ بیش از اندازه تیره نشود.

اگر مرغ‌ها سریع سرخ می‌شوند، حرارت شعله را کم کنید.

برای اینکه قسمت داخل مرغ خوب پخته شود باید ابتدا درب تابه را بگذارید تا داخل مرغ شروع به پختن کند. برداشتن درب تابه در انتهای طبخ مرغ موجب ترد شدن لایه بیرونی مرغ می‌شود و رنگی طلایی به آن می‌دهد.

۵. برنج سرخ شده چینی

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

مواد لازم برای ۴ نفر:

۴/۳ فنجان پیاز ریز خرد شده

۲ و نیم قاشق غذاخوری روغن

۱ عدد تخم‌مرغ

۳ قطره سس سویا

۳ قطره روغن کنجد

۲۵۰ گرم مرغ بدون استخوان خرد شده

۲/۱ فنجان هویج کاملا خرد شده

۲/۱ فنجان نخود فرنگی منجمد آب شده

۴ فنجان برنج پخته سرد

۴ عدد پیاز خرد شده

۲ فنجان جوانه لوبیا

۲ قاشق غذاخوری سس سویا رقیق

طرز تهیه برنج سرخ شده چینی

۱ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه ریخته و آن را حرارت دهید، پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و آن را در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن قهوه‌ای شود. قابلمه را از روی اجاق بردارید.

اجازه دهید قابلمه به آرامی خنک شود.

تخم‌مرغ را با ۳ قطره روغن سویا و ۳ قطره روغن کنجد ترکیب کنید و آن را کنار بگذارید.

۲/۱ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه کنید و آن را تکان دهید تا روغن تمام سطح قابلمه را فرا بگیرد. ترکیب تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. آن را به سرعت هم بزنید تا تخم‌مرغ پف کند، آن را زیر و رو کنید و طرف دیگر آن را هم کمی سرخ کنید، تخم‌مرغ را از قابلمه بیرون بیاورید و آن را به قطعات کوچک برش دهید.

۱ قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید. گوشت مورد نظرتان را به همراه هویج، نخودفرنگی و پیاز سرخ شده به قابلمه اضافه کنید و آنها را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سرخ شود.

برنج، پیاز خام و جوانه لوبیا را اضافه کنید و آنها رو خوب هم بزنید این ترکیب را به مدت ۳ دقیقه تفت بدهید.

۲ قاشق غذاخوری سس سویای رقیق و تخم‌مرغ بریده شده را به ترکیب برنج اضافه کنید و آنها را به مدت ۱ دقیقه یا بیشتر تفت بدهید.

غذای شما آماده است. می‌توانید آن را سرو کنید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری پنیری یا آرانچینی بسیار خوشمزه

۶. خوراک گوشت و کلم بروکلی

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشبمواد لازم :

۳ قاشق غذاخوری آرد ذرت

۲/۱ فنجان آب

۲ قاشق غذاخوری آب

۲/۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۴۵۰ گرم گوشت بدون استخوان و لخم که بصورت ۳ رشته باریک و دراز بریده شده است

۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۴ فنجان کلم بروکلی

۱ عدد پیاز کوچک (خلالی)

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۳/۱ فنجان سس سویا فاقد سدیم

۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

برنج پخته شده و داغ برای سرو کردن به همراه خوراک

دانه‌های کنجد تفت داده شده برای سرو کردن خوراک( اختیاری)

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب

6 بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشبطرز تهیه:

در یک کاسه ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، ۲ قاشق غذاخوری آب و پودر سیر را مخلوط کنید تا ترکیبی نرم به‌دست بیاید.

گوشت را به این ترکیب اضافه کنید و ورز بدهید.

در یک تابه یا قابلمه بزرگ ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و مواد را روی شعله متوسط یا زیاد سرخ کنید تا جاییکه گوشت به میزان دلخواه شما پخته شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را گرم نگه دارید.

پیاز را در تابه جداگانه‌ای به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا خوب نرم شود. بروکلی را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا بروکلی نرم شود. یادتان باشد که کلم بروکلی نباید خشک شود.

گوشت را به تابه اضافه کنید.

سس سویا، شکر قهوه‌ای، زنجبیل و ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت باقی‌مانده را ترکیب کنید و ۲/۱ فنجان آب به آن اضافه کنید تا نرم شود. این ترکیب را به تابه اضافه کنید.

همه مواد را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پخته و یکدست شوند.

این خوراک را به همراه برنج سرو کنید و روی آن را با کنجد تفت داده شده تزئین کنید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه یحیی

منبع:food

۶ بهترین غذای خوشمزه و جدید برای شام امشب


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

حمله گروه‌های مسلح به آرامگاه مسیحیان در حماه +عکس