ربانی: زوایای قتلهای هدفمند، مبهم باقی مانده است
قتلهای زنجیرهای که طی دو دهه اخیر پی هم به وقوع پیوسته است، هنوز در هالهای از ابهام باقی مانده و کوچکترین زاویه آن از سوی حکومت به مردم توضیح داده نشده و مردم نمیدانند که عاملان و طراحان اصلی این جنایتها چه کسانی هستند. به گزارش...
قتلهای زنجیرهای که طی دو دهه اخیر پی هم به وقوع پیوسته است، هنوز در هالهای از ابهام باقی مانده و کوچکترین زاویه آن از سوی حکومت به مردم توضیح داده نشده و مردم نمیدانند که عاملان و طراحان اصلی این جنایتها چه کسانی هستند.
به گزارش آوا، صلاحالدین ربانی رییس حزب جمعیت اسلامی افغانستان در محفل بزرگداشت از مقام علمی شهید ایاز نیازی، ضمن یادآوری از مقام علمی و رسوخ گسترده اجتماعی وی در کشور گفت که طی دو دهه اخیر در تمام حوادث تروریستی و قتلهای زنجیرهای به صورت رسمی انگشت اتهام به طرف گروههای تکفیری و گردانندگانشان نشانه میرود.
او بیان کرد که انگیزههای گروههای تروریستی و کارهای وحشتناکشان در پشت صحنه جنایت به همه آشکار است، از این جهت نیاز است تا در برابر اندیشه افراطی و تکفیری مبارزه فکری، هدفمند و بر اساس اصول ادامه پیدا کند.
ربانی افزود: واقعیت این است که آیا قتلهای زنجیرهای واقعاً کار گروههای تکفیری و تروریستی است یا نه؟ مردم سخت شک دارند.
رهبر حزب جمعیت اسلامی تصریح کرد: قتلهای زنجیرهای که طی این چند سال، رخ داده، هنوز مبهم بوده و کوچکترین زاویه آن از سوی حکومت به مردم توضیح داده نشده و مردم نمیدانند که عاملان و طراحان اصلی این جنایتها چه کسانی هستند.
او با تاکید بر اینکه عاملان اصلی جنایتهای مرموز باید پیدا و به مردم معرفی شوند، افزود که دیگر متهم کردن افراد کوچه و بازاری و محکوم به مجازات آنان زیر نام جنایتکار قابل قبول نیست و باید طراحان اصلی پیدا شود.
وزیر امور خارجه پیشین یادآور شد که قتلهای زنجیرهای کار هر گروهی که باشد و در هر زمانی و مکانی که اتفاق میافتد، در یک نقطه با هم شباهت دارند، که همانا اعتقاد به خشونتگری و در ضمن حذف و ترور مخالفان فکری و سیاسی است.
او تاکید کرد که از دو دهه به این طرف هنوز به دلیل وجود بی کفایتی و ناتوانی در سطوح مختلف نظام، زوایای قتلهای هدفمند معلوم نیست و تا کنون به هیچ یک از سوالهای عادی مردم در مورد این جنایتها پاسخ داده نشده است.
صلاحالدین ربانی اظهار داشت که نباید وجود فرهنگ معافیت و بازیهای شبه مافیایی و تروریستی در درون حکومت، باعث نهادینه شدن و جا افتادن فرهنگ حذف و ترورها شود.
کد (9)