مراسم تشییع محمدعلی کشاورز برگزار شد/وداع هنرمندان با پدرسالار سینمای ایران


مراسم تشییع محمدعلی کشاورز برگزار شد/وداع هنرمندان با پدرسالار سینمای ایران

مراسم تشییع پیکر محمد علی کشاورز با حضور مسئولان و هنرمندان در بهشت زهرا برگزار شد.

مراسم تشییع محمدعلی کشاورز برگزار شد/وداع هنرمندان با پدرسالار سینمای ایران
به گزارش فانوس، مراسم تشییع محمد علی کشاورز بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون صبح روز سه شنبه با حضور مسئولان و جمعی از دوستداران این هنرمند در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی، حجت الاسلام دعایی، امین تارخ، منوچهر شاهسواری فریبا کوثری، خسرو احمدی، اسماعیل شنگله و آناهیتا نعمتی در این مراسم حضور داشتند.

ملکی: محمدعلی کشاورز فراجناحی عمل می‎‌کرد
کامران ملکی که اجرای مراسم را بر عهده دارد، گفت: امروز برای وداع با هنرمندی آمدیم که هیچ وقت گلایه‌ای نداشت و با آغوش باز از همه استقبال می‌کرد. او فراجناحی عمل می‌کرد و سه نسل از حضور ایشان بهره بردند و نسل‌های دیگر هم با او زندگی خواهند کرد.

خال مدیرعامل بهشت زهرا (س) بیان کرد: کشاورز هنرش سینما نبود، اخلاق و تواضع و مردم‌داری بود و این است که در این شرایط و با وجود کرونا شما اینجا هستید.

امین تارخ ، بازیگر سینما و تلویزیون، هم در مراسم تشییع پدر سالار ایران گفت: کشاورز به ما یاد داد هر چقدر رفیق‌تر، بهتر . همه اهل سینما او را به واسطه صمیمیتی که خود ایجاد کرده بود «ممدل» صدا می‌کردند پس ممدل عزیز روحت شاد، بهشت مبارک.

سماعیل شنگله، بازیگر سینما و تلویزیون، بیان کرد: آشنایی من با این مرحوم از ۶۴ سال پیش آغاز شد و این دوستی ادامه داشت و مانند آبراهه‌ای تبدیل به رود شد و ما را با هم برد.

وی ادامه داد: اولین کار تئاتری که با هم داشتیم در سال ۳۶ و ۳۷ بود در آن زمان مسابقه نمایش نویسی برگزار شد که «سربازان جاویدان» و «بلبل سرگشته» همزمان برنده جایزه شدند. اولین همکاری من و کشاورز، بازی در «سربازان جاویدان» بود.

شنگله گفت: در آن سال‌ها در اداره دراماتیک همه کارمند بودیم، چون امکاناتی برای اجرا‌های تئاتر نداشتیم و کتاب آنچنانی هم نبود تنها شانسی که آوردیم متوجه شدیم که هنر‌های زیبا هفته‌ای یک برنامه در تلویزیون دارد و بنا شد در آن کار کنیم و اولین اجرا‌های تلویزیونی را آغاز کردیم. این اجرا‌ها ادامه داشت تا زمانی که تئاتر شکل گرفت و تا به امروز ادامه دارد. نقش‌های کشاورز همیشه ماندگار خواهد بود و تا همیشه همه لذت خواهند برد.

صالحی: محمد علی کشاورز عاشق ایران بود
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تسلیت به خانواده کشاورز، جامعه هنری و مردم ایران گفت: او بر دو بال حرکت کرد هنرمند پیشکسوت نامی ایران و انسانی ویژه و خاص و متعالی در بخش هنر با مسیری که طی کرد به این نقطه رسید. عشق او به هنر آنگونه بود که رشته‌های پولساز را کنار گذاشت و به هنر آمد و دانش ترکیبی خاص داشت.

وی افزود: به شدت به مطالعه تا روز‌های آخر علاقه‌مند بود و زمانی که به منزلشان رفتیم این انس با کتاب را از او دیدیم. در کنار همه این دانش‌ها همانگونه که خودش به هنرجویان توصیه می‌کرد دانش اجتماعی و شناخت کافی از جامعه داشت. در کنار دانش، اخلاق حرفه‌ای و مردم‌داری و ... داشت تا جایی که جامعه ایران او را از یاد نمی‌برد.

وزیر ارشاد ادامه داد: ویژگی بعدی اینکه او انسان بود و در دل و راهش امید و نگاه به آینده موج می‌زد. او را یکپارچه از انرژی جوانی می‌توان دید.

وی گفت: دو ویژگی خاص او در بعد انسانیت این بود که در میان مردم بود و این ارزش بسیاری دارد و ویژگی بعد اینکه با ایران بود و تا پایان راه عشق کشور را داشت و با این عشق جان خود را تسلیم کرد. یاد شهیدان عزیز و هنرمندان را گرامی می‌داریم و امیدوارم راهشان پر رهرو باد.

دختر مرحوم کشاورز که در مراسم حضور نداشت با ارسال پیامی گفت: مراسم ختم به دلیل کرونا فعلا برگزار نمی‌شود.


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران