

شفقنا-محققان ترکیه در دانشگاه فرات در ایالت آلازیگ در شرق این کشور موفق شدند با استفاده از میکروسکوپ با دقت بسیار بالا ویروس کرونا را به صورت سه بعدی به تصویر بکشند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از إن آر تی،همچنان ویروس کرونا به دغدغه همه جهان تبدیل شده است و تحقیقات گسترده در این زمینه برای شناسایی بیشتر ویروس و ویژگی های آن ادامه دارد.
محققان دانشگاه فرات در آلازیگ دست به اقدامی جالب زدند.
آنها تصویری سه بعدی از ویروس را به ثبت رساندند. دکتور اومیت گلیک عضو هیئت علمی این دانشگاه گفت:باتوجه به تصاویری که گرفته ایم به این نتیجه رسیدیم که قطر ویروس ۸۰ تا ۱۲۰ نانومتر است. به تحقیقات خود به وسیله میکروسکوپ ادامه می دهیم تا به اطلاعات بیشتری در این زمینه دست پیدا کنیم.
او ادامه داد: تصاویر بدست آمده توسط دانشمندان به کشف جنبه های پنهان تر ویروس کمک می کند
ویروس کرونا ۶ ماه است که جهان را به خود مشغول کرده است و شمار مبتلایان و قربانیان آن روز به روز و لحظه به لحظه در حال افزایش است و به چالش بزرگی برای همه تبدیل شده است.
تاکنون نزدیک به ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند این درحالی است که بیشتر از ۵۳۶ هزار نفر هم جان خود را از دست داده اند بدون آنکه هنوز واکسنی و یا داروی موثری برای ریشه کن شدن ویروس پیدا شود.
