طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا
اگه از من بپرسین از جذاب ترین خوراکی های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟ چون فقط کافیه ته مونده های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید یا بذارید توی فر تا تبدیل به یه خوراکی خیلی خوشمزه و دلبر بشه. امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید...
اگه از من بپرسین از جذاب ترین خوراکی های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟ چون فقط کافیه ته مونده های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید یا بذارید توی فر تا تبدیل به یه خوراکی خیلی خوشمزه و دلبر بشه. امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید تهیه کنید و هم توی فری ش رو. من به دلیل اینکه توی فر و بدون روغن سالم تره، این مدلش رو ترجیح میدم. شما دیگه خود دانید.
دستور سریع
یه پیاز کوچیک رو نگینی خرد کنید و توی مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید. کمی که پیاز ها سبک شدن مرغ پخته شده ی ریش شده رو بهش اضافه کنید. ذرت پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه. پنیر پیتزا (موزارلا) رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر یوفکای مستطیلی رو از وسط به صورت عمودی برش بزنید. مثل مراحلی که توی فیلم و تصاویر میبینید خمیر رو مثل قیف توی دستتون بگیرید و از موادی که آماده کردید توش بریزید و بعد سمبوسه رو ببندید. میتونید سمبوسه ها رو توی روغن سرخ کنید یا اینکه توی سینی فر بذارید برای 10-15 دقیقه آماده ی سرو بشه. برای اینکه توی فر طلایی بشه زرده تخم مرغ رو با سه چهار قاشق شیر مخلوط کنید و روی سمبوسه ها رومال بزنید و روش کنجد و سیاه دونه بریزید.مواد لازم برای تهیه سمبوسه
مرغ پخته شده 1 تکه ذرت پخته شده نصف لیوان پیاز 1 عدد کوچک پنیر موزارلا 1 لیوان نمک و فلفل و ادویه دلخواه (آویشن طعم خوبی توی این ترکیب داره) خمیر یوفکای مستطیلیمواد داخل سمبوسه چی باشه؟
شما از هر موادی که دوست داشته باشید میتونید توی سمبوسه استفاده کنید. ورژن گیاهیش میشه سیب زمینی و پیاز و سبزیجات که واقعا خوشمزه اس. ورژن گوشتیش هم میتونه مثل مایه ی ماکارونی باشه با کمی پنیر. با مرغ هم میتونید ترکیب های مختلفی درست کنید. کلا با سلیفه خودتون کار کنید. مثلا از سبزیجات مفید مثل کدو و هویج یا قارچ میتونید استفاده کنید.
و آممممماااا…. پنیر چیز دیگریست… پیشنهاد میکنم در همه ی موارد از پنیر استفاده کنید که فوق العاده ش میکنه. از پنیر سفید صبحانه بگیرید تا پنیر موزارلا و گودا توی انواع ترکیب های سمبوسه و بورک عالی میشه.
ورژن اصلی سمبوسه چطوریه؟
تا جایی که من میدونم مدل اصلی این خوراک نه با نون هست و نه با خمیر یوفکا. با خمیر مخصوصی تهیه میشه که خیلی هم آسونه و اگه عمر و فرصتی باشه توی مطلب جداگونه ای بعدا ها توضیح میدم. مواد میانیش هم گوشتی هست.
مراحل پیچیدن سمبوسه
باید خمیر یا نون رو به شکل مستطیل برش بزنید و مثلثی بپیچید. این مدلی که توی عکس و فیلم میبینید چون آخر خمیر میره توی لایه ی قبلی، مواد سمبوسه تون بیرون نمیریزه و خمیرش هم باز نمیشه. میتونید برای چسبیدن خمیر به جای این کار، همونطور ساده زیرش رو آب بزنید و لایه آخر رو بذارید روی لایه های قبلی.
سمبوسه توی فر
خب اون مدل از سمبوسه رو که با نون تهیه میشه نمیشه توی فر گذاشت. یعنی میشه ها، ولی چون نون خیلی خشک میشه باید مقدار زیادی روغن بهش بمالید و بذارید توی فر که همون سرخ کنید بهتره.اصلا ورژن اصلی سمبوسه هم سرخ کردنیه. اصلا چه معنی میده بذاریمش توی فر!
اما سمبوسه ای که با یوفکا تهیه کنید به راحتی میتونید بذارید توی فر عین بورک برشته بشه. برای اینکه سمبوسه رنگ و لعاب قشنگتری داشته باشه از رومال زرده ی تخم مرغ و شیر استفاده کنید. حتی میتونید خیلی کم چربش کنید که بهتر هم بشه(من چرب نکردم). روی سمبوسه هم از کنجد و سیاه دونه استفاده کنید که قشنگ تر بشه.