در طول فصل گرما عاشق خوردن فلفل دلمه ای به همراه سالاد یا سایر غذاها هستم. پس از پایان تابستان مقداری از این محصول را داخل فریزر قرار میدهم تا بتوانم در طول فصل سرما که قیمت فلفل دلمهای بالا میرود، از نعمت آن بیبهره نمانم. حالا که در فصل خوب گرما به سر میبریم و قیمت فلفل دلمه ای هم ارزان و عالی است خوب است طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر پیتزا را که بسیار خوشمزه و لذیذ است یاد بگیریم.
فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر پیتزا
زمان مورد نیاز و مقدار تهیهزمان آمادهسازی و پخت: مجموعا ۲۵ دقیقه
برای مصرف ۲ نفر
مواد مورد نیاز
الف. ۲ عدد فلفل دلمهای قرمز شیرین
ب. ۴۰۰ گرم ترکیب رب گوجه فرنگی، آب، سیر خرد شده، و ادویه
پ. یکسوم فنجان برنج قهوهای
ت. ۲ قاشق غذاخوری آب داغ
ث. سهچهارم فنجان کنسرو لوبیا قرمز، آبکشی و شسته شده
ج. نصف فنجان ذرت منجمد، یخزدایی شده
چ. ۲ عدد پیازچه خرد شده
ح. یکهشتم قاشق چای خوری پوست فلفل قرمز آسیاب شده
خ. نصف فنجان پنیر موزارلای کم چرب خرد شده
د. ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
الف. فلفلهای دلمهای را از عرض به دو نیم تقسیم کنید؛ تخمهای آن را خارج کنید. فلفلها را داخل یک ظرف کم عمق مخصوص مایکروویو قرار دهید. درب ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه داخل مایکروویو بگذارید تا فلفلها نرم شوند.
ب. گوجه فرنگیها، برنج، و آب را داخل یک کاسهی کوچک با هم ترکیب کنید – کاسهای را انتخاب کنید که بتوانید آن را داخل مایکروویو قرار دهید. درب کاسه را بپوشانید و آن را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید تا برنج نرم شود. لوبیا، ذرت، پیاز، و پوست فلفل را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. سپس مواد را با استفاده از قاشق داخل فلفل دلمهایها بریزید.
پ. در آخر، روی فلفلها پنیر بپاشید. آنها را داخل یک ظرف مخصوص، بدون پوشش، به مدت ۳ الی ۴ دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
نکتهی تجربیدر این دستورالعمل، مایکروویو با قدرت ۱۱۰۰ وات تنظیم شده است.
ارزش غذاییهر دو عدد فلفل دلمهای شکمپر حاوی ۳۴۱ کالری، ۷ گرم چربی (۳ گرم چربی اشباع شده)، ۱۹ میلیگرم کلسترول، ۵۵۶ میلیگرم سدیم، ۵۶ گرم کربوهیدرات (۱۶ گرم قند، ۱۱ گرم فیبر)، و ۱۹ گرم پروتئین است.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: tasteofhome