طرز تهیه گاناش شکلاتی
دستور تهیه گاناش شکلاتی امروز با آموزش طرز تهیه ی گاناش شکلاتی اومدیم و امیدوارم در منزل تهیه کنید و لذت ببرید … گاناش شکلاتی یکی از رویه های زیبا برای دسر و کیک ها محسوب میشه که طرفداران زیادی داره برای تزئین و طعم دادن به کیک و دسر ها از مواد های مختلف … نوشته طرز تهیه گاناش شکلاتی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
دستور تهیه گاناش شکلاتی
امروز با آموزش طرز تهیه ی گاناش شکلاتی اومدیم و امیدوارم در منزل تهیه کنید و لذت ببرید … گاناش شکلاتی یکی از رویه های زیبا برای دسر و کیک ها محسوب میشه که طرفداران زیادی داره برای تزئین و طعم دادن به کیک و دسر ها از مواد های مختلف مثل خامه و خمیر فوندات و رویه شکلاتی و گاناش استفاده میکنند که یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین طعم هایی هستش که میشه به انواع کیک ها اضافه کرد … امیدوارم شما هم از این گاناشی که براتون آوردیم بتونید در منزل به بهترین نحو درست کنید … بعد ار مطالعه ی متن ها و دستورهای تهیه نظرت خودتون رو برامون بفرستید تا برای مطالب بعدی از نظرات شما بهره کافی رو ببریم.
دستور تهیه کنافه را بخوانید
طرز تهیه گاناش شکلاتی
مواد لازم
شکلات تخته ای
۲۰۰ گرم
خامه صبحانه
۲۰۰ گرم
کره
۲۰ گرم
عسل
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
اول تمام شکلات ها رو ریز خورد کنین با چاقو …..خامه و کره رو تو یه ظرف بزیزین و بزارین رو حرارت ملایم و مدام هم بزنین که کره آب شه و از کنار های ظرف خامه شروع کنه به ریز جوش زدن خامه رو وقتی رو حرارت می زارین شل میشه .وقتی ریز جوش زد شکلات ها رو اضافه کنین و حرارت رو خاموش کنین و شروع کنین سریع با لیسک هم زدن تا شکلات و خامه کاملا مخلوط بشن در این مرحله عسل رو اضافه کنین و کاملا مخلوط کنین طوری که تکه ای از شکلات باقی نماند .
گاناش ما تقریبا آماده هستش و می تونین برای انواع کاور کیک و دسر هاتون استفاده کنین
فرم دادن به گاناش: اگه می خواین از گاناش برای فیلینگ و شکوفه زدن و گل از اینا استفاده کنین باید مقدار بیشتری شکلات استفاده کنین یعنی حدود ۲۵۰ گرم شکلات ولی مقدار خامه ثابته برای اینکه فرم بدین به گاناش اون رو ۱ ساعت تو یخچال می زارین و بعد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن می زنین تا فرم بگیره طوری جای پره همزن روش بمونه بعد می تونین به وسیله قیف و ماسوره و پالت کیکتون رو تزیین کنین
اگه میزان شکلات و خامه برابر باشه از گاناش به عنوان گیلز استفاده میشه
اگه میزان شکلات دوبرابر خامه باشه برای فلینگ و کاور استفاده میشه
و اگه میزان شکلات نصف خامه باشه از گاناش به عنوان سس استفاده میشه
اگه می خواین گاناش رنگی داشته باشین از شکلات تخته ای سفید و رنگ خوراکی استفاده کنین
عسل برای براق شدن گاناش هست هنگامی که می خواین گاناش رو فرم دهید عسل را حذف کنید
کره حتما به دمای محیط رسیده باشد و نرم باشد
کیک شکلاتی همراه با گاناش و شکلات
مواد لازم
آرد ۲/۵لیوان
پودرکاکائوبه مقدار لازم
شکر۱/۵لیوان
روغن۱لیوان
شیر ۱لیوان
تخم مرغ۴تا
بیگنپودر ۱ق.م
وانیل کمی
طرز تهیه
ابتدا شکروتخم مرغ و وانیلو باهم مخلوط کرده وبا همزن زده تا کرمی رنگ وکشدار بشه ؛ روغن وشیر رو آضافه کرده ویه هم زده در حد مخلوط شدن بعد آردو بیگنپودرو وپودر کاکائو رو مخلوط وسه بار الک کرده رو به مواد فوق بالا اضافه میکنیم در سه مرحله ویه هم میزنیم که در حد مخلوط شدن باشه (بطور دورانی) بعدکف قالب مورد نظرو چرب کرده ومایع وکیکو ریخته وچند ضربه اهسته به زمین زده تا اکسیژن مواد گرفته بشه بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰گذاشته به مدت۴۵دقیقه ,,۳۰دقیقه اول درب فرو باز نمی کنید چون پف کیک میخوابه بعد با خلال دندون چک میکنید اگر تمیز بود کیک ما آمادس وبعد که کاملا خنک شد از قالب خارج کرده وآماده سرو وتزیین میشه
طرز تهیه گاناش
یه بسته خامه صبحانه
شکلات تخته ای
طرز تهیه
ابتدا خامه رو در ظرفی خالی کردم وزدم تا راون بشه بعد روی حرارت کم گذاشتم وقتی دور خامه حباب زد باید خاموش کنید وشکلاتهای ریز شده رو اضافه کنید دقت کنید که خامه باید جوش نخوره بعد شکلات داخله خامه رو هم میرنیم تا یه دس ومخلوط بشه ،،کیکو روی توری گذاشتم وگاناشو ریختم روش و با شکلات شیری بن ماری شده با قاشق شربت خوری روی کیک رو به صورت خط خطی شکل دادم
تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش
مواد لازم
بیسکویت اوریو ۳۰۰ گرم
کره آب شده ۸۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
شکلات ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ میلی لیتر
فندق و توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا بیسکویت هارو توی مخلوط کن، پودر کنیدکره رو اضافه کنید و با بیسکویت مخلوط کنیدمواد کراست رو داخل قالب تارت بریزید با دست مواد کراست را داخل قالب تارت پخش کنیدحدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قالب تارت را داخل فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بذاریدبعد از این زمان که کراست پخته شد، اجازه بدین تا کراست سرد بشه برای فیلینگ تارت، خامه رو گرم کنید ولی مواظب باشید که نجوشه بعد شکلات ها رو به خامه اضافه کنیدخامه و شکلات را با هم مخلوط کنید تا شکلات کاملا حل بشه بعد گاناش حاصل شده را روی کراست سرد شده بریزیددر آخر روی تارت رو با توت فرنگی و فندق تزیین کنیدبرای تزیین تارت می توانید از انواع میوه ها استفاده کنید و انواع تارت میوه را درست کنید.