ارائه نخستین لیست از مالکان خانه های خالی به سازمان مالیاتی

دسته‌بندی: مسکن
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ شهریور ۳۱, دوشنبه ساعت ۱۶:۴۳۰ رأیبدون امتیاز
ارائه نخستین لیست از مالکان خانه های خالی به سازمان مالیاتی

معاون وزیر راه و شهرسازی از ارائه اولین لیست خانه‌های خالی شامل 109 هزار واحد متعلق به اشخاص حقیقی به سازمان امور مالیاتی خبر داد.

گروه راه و مسکن بازارنیوز: محمود محمودزاده، معاون امور مسکن و ساختمان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا از ارائه اولین لیست خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی خبر داد و گفت: روز گذشته اولین لیست خانه‌های خالی در کارتابل سازمان امور مالیاتی قرار گرفت.

وی ادامه داد: سازمان امور مالیاتی دسترسی به کارتابل دارد و اطلاعات واحدهای خالی از سکنه برای مالیات‌ستانی در اختیار این دستگاه اجرایی قرار گرفته است.

معاون وزیر راه‌و شهرسازی افزود: لیست اول شامل بیش از 109 هزار خانه خالی از سراسر کشور است.

محمودزاده درباره تاریخ اجرای مالیات ستانی از خانه‌های خالی گفت: این اطلاعات در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گرفته و این دستگاه مسئول اجرای اخذ مالیات است و ساز و کار مالیات ستانی را تعیین می‌کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: مالیات‌ستانی از واحدهای شناسایی شده در مدت زمان کوتاه به اجرا می‌رسد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این برنامه مهم وزارت راه وشهرسازی و دولت برای کنترل بازار مسکن محقق و عملیاتی شد، ادامه داد: اجرای مرحله اول از امروز آغاز می‌شود و در لیست اول، خانه‌های خالی متعلق به اشخاص حقیقی ثبت شده و مالیات ستانی از این گروه آغاز می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: لیست خانه‌های خالی متعلق به اشخاص حقوقی هم به زودی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌گیرد.

ایلنا/

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...