سفر رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان سیستان و بلوچستان

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ بهمن ۱۶, پنجشنبه ساعت ۱۲:۵۳۰ رأیبدون امتیاز

معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بیست و هشتمین سفر استانی خود به منظور امضای تفاهم نامه تامین زمین برای مسکن و ایجاد اشتغال ایث...

معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بیست و هشتمین سفر استانی خود به منظور امضای تفاهم نامه تامین زمین برای مسکن و ایجاد اشتغال ایثارگران به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از بنیاد شهید و امور ایثارگران مهندس سعید اوحدی روز پنجشنبه 16 بهمن در ابتدای ورود به استان سیستان و بلوچستان با حضور در گلزار مطهر شهدای شهر زاهدان به ادای احترام نسبت به شهدا پرداخت.
وی در گفت و گو با رسانه‌ها با اشاره به برگزاری برنامه‌های گرامی داشت شهدا به مناسبت دهه مبارک فجر گفت: به منظور بزرگداشت شهدای اهل سنت که سهم ویژه‌ای در دفاع مقدس و حفظ ارزش‌ها در تمام طول انقلاب اسلامی داشتند، مراسمی در گلزار مطهر شهدای شهر بوکان برگزار می‌شود. همچنین به منظور تجلیل از شهدا در روستاهای کشور نیز برنامه‌ای در روستای روئین اسفراین که بیش از 30 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است برگزار می‌شود.
معاون رییس جمهور ادامه داد: در جهت تجلیل از شهدای ادیان توحیدی که نماد بزرگی از وحدت در کشورمان هستند نیز مراسمی در گلزار شهدای ادیان توحیدی برگزار می‌شود. در استان‌هایی که امکان پرواز بالگرد وجود داشته باشد نیز با همکاری ارتش، سپاه، هلال احمر و اورژانس کشور مراسم گلباران مزارهای مطهر شهدا برگزار می‌شود.
وی در ادامه با حضور در منازل جانباز گرانقدر «احمد علی نوری»، خانواده معظم شهید مدافع حرم «حسینعلی کیانی» و جانباز و آزاده سرافراز «حبیب اله اوکاتی» از نزدیک با آنان دیدار و گفت و گو کرد.
حضور در استانداری سیستان و بلوچستان به منظور امضای تفاهم نامه تامین زمین برای مسکن و ایجاد اشتغال ایثارگران پایان بخش سفر رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به این استان خواهد بود.
انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...