محصولات عجیب غریب که به سختی حاضر به امتحان کردن آن میشوید
در آشپزی شگفت انگیز ملل مختلف جستجو کردیم تا ببیند سبزیجات مصرفی در رژیم غذایی، سوپها و غذاهای جانبی آنها چه چیز است.
به گزارش شریان نیوز،برای یک اروپایی، سبزیجات یک مجموعه استاندارد مثل پیاز، سیب زمینی، هویج، کلم و ... است. با این حال، دنیای ما بسیار بزرگ است و در هر گوشهای از آن، محصولات شگفت انگیز و عجیب غریب وجود دارد که برای تعداد زیادی از ما تصور ناپذیر است.
در آشپزی شگفت انگیز ملل مختلف جستجو کردیم تا ببیند سبزیجات مصرفی در رژیم غذایی، تغذیه، سوپها و غذاهای جانبی آنها چه چیز است.
ذرت بنفش
هندیها هزاران سال است که چنین ذرتی را پرورش میدهند. درست است، هاپی آب پز خیلی خوشمزه نیست: به دلیل محتوای زیاد نشاسته، دانهها خیلی سفت هستند. آمریکاییهای بومی دانهها را خشک میکنند یا آنها را جوشانده - chicha morada میسازند، که به دلیل وجود انبوهی از آنتی اکسیدانها، بسیار مفید به نظر میرسد.
فلفل "شکلات شیرین"
دانشمندان کانادایی که paprika شکلات را پرورش داده اند ادعا میکنند که این محصول مقوی است. از نظر رنگ و طعم، این تنوع واقعا شبیه لوبیای کاکائو است.
تربچه هندوانه
تربچه هندوانه یک ترکیبی است که از نظر مصنوعی تولید میشود، اما این کار باعث بدتر شدن سبزی نمیشود. این تربچه باید به صورت خام خورده شود، زیرا هنگام پختن رنگ روشن خود را از دست میدهد.
اسموند
Osmund، یا bracken، گونهای از سرخس خوراکی است. ساقههای گیاه قبل از باز شدن جمع میشوند، سپس جوشانده یا ترشی میشوند. درست است، فقط شاخههایی جمع آوری میشوندکه حاوی اسپور نیستند.
Swainson
این گلهای خوش رنگ فقط در مناطق خشک استرالیا یافت میشود. نه، آنها نمیخواهند مانند بیشتر گیاهان و جانوران این قاره به شما صدمه بزنند. بومیان استرالیایی نخود فرنگی یا دانههای سرخ شده را میخورند و از آنها نان میپزند.
ریشه یوکا
این ریشه با موفقیت جایگزین سیب زمینی در آمریکای مرکزی و جنوبی میشود. هیچ طعم و بوی خاصی ندارد. اما یک خطربزرگ در آن وجود دارد: پوست حاوی سیانید و به شکل خام آن، ریشه میتواند بسیار سمی باشد.
دالچه
مردم اسکاتلند و ایرلند از دالچه استفاده میکنند. Dulce طعم میگو را به غذا میدهد و بدن را با ویتامینها و مواد معدنی اشباع میکند.
کلم رومنسکو
گل آذین کلم رومانسکو یک مارپیچ لگاریتمی ایده آل را تشکیل میدهد، که میتواند ریاضیدانان را خوشحال کند؛ و مواد غذایی از عطر و طعم لطیف آن مانند آجیل لذت میبرند.
Capricornus
کاپریکورنوس محصول ریشه در دوره ویکتوریا در انگلستان رواج داشت، با این حال، همه این گیاه را فراموش کردند. با این حال، امروزه برای طعم دادن به غذاها در بهترین رستورانها ارائه میشود. ریشه شبیه صدف با کنگر فرنگی و طعمی شبیه شیرین بیان است.
Soleros
در حقیقت، soleros سولروس یک کاکتوس بدون خار است. در خاک شور ساحل دریا رشد میکند. در اروپا و آمریکای شمالی، soleros به عنوان مارچوبه دریایی خوانده میشود و به عنوان یک غذای جانبی استفاده میشود.
Akmella
Akmella در مناطق باتلاقی برزیل رشد میکند، فقط برگهای آن مصرف میشود. آنها درون سالادها خرد میشوند که از چنین افزودنی طعم ترش به دست میآورند. Akmella آکملا یک خاصیت شگفت انگیز دارد: اگر جوانههای آن را بجوید، دهان شما بی حس میشود، مانند بی حسی در مطب دندانپزشکی.
نوپال
اما این یک کاکتوس واقعی است. گلابی خاردار در مکزیک، نوپال در قفسههای فروشگاه کنار سیب زمینی و ذرت قرار دارد. با اضافه کردن فلفل داغ روی گریل یا تابه سرخ میشود.
بنینکوازا
این سبزی را کدو تنبل زمستانی میگویند. بنینکوازا در چین، هند و اندونزی رشد میکند. کدو تنبل بصورت کامل یا فقط برش خورده و سرخ کنید.
ریشه لوتوس
ریشههای لوتوس را جوشانده، سرخ کرده و ترشی درست میکنند. اما با آماده سازی نادرست و زمان جمع آوری نامناسب، گیاه میتواند سمی و کشنده باشد.