طرز تهیه پای قارچ و اسفناج یک غذای ساده و خوشمزه برای شام بهاری


طرز تهیه پای قارچ و اسفناج یک غذای ساده و خوشمزه برای شام بهاری

طرز تهیه پای قارچ و اسفناج از پای اسفناج و پنیر فتا یونانی که “اسپاناکوپیتا” نام دارد، الهام گرفته‌ شده‌است. این غذایی خوشمزه است که بسیار ساده تهیه می‌شود. پنیر فتای گوسفندی طعم خامه‌ای و عطر دلپذیری به آن می‌دهد، اما شما می‌توانید از پنیر فتا گاوی هم استفاده کنید. آن را تبدیل به یک … نوشته طرز تهیه پای قارچ و اسفناج یک غذای ساده و خوشمزه برای...

طرز تهیه پای قارچ و اسفناج از پای اسفناج و پنیر فتا یونانی که “اسپاناکوپیتا” نام دارد، الهام گرفته‌ شده‌است. این غذایی خوشمزه است که بسیار ساده تهیه می‌شود. پنیر فتای گوسفندی طعم خامه‌ای و عطر دلپذیری به آن می‌دهد، اما شما می‌توانید از پنیر فتا گاوی هم استفاده کنید.

آن را تبدیل به یک وعده غذایی کنید: برای تبدیل این پای خوشمزه به یک وعده غذایی رضایت‌بخش نیاز به چیز زیادی ندارید. مقداری گوجه‌فرنگی و خیار را خرد کنید و روی آنها روغن زیتون بکر (بوداریا تصفیه نشده) و کمی زاتار بپاشید یا سرکه بالزامیک بریزید و در کنار این غذا میل کنید. یک تکه نان باگت یا پوره سیب زمینی به همراه پونه کوهی و سیر را نیز به آن بیافزاید. خواهیددید که این هیچ چیزی از یک شام ایده‌آل کم ندارد!

با شروع فصل سرما اسفناج جزو جدانشدنی سبد خرید سبزیجات می‌شود. چرا که کلسیم موجود در اسفناج می‌تواند به تقویت استخوان‌ها در مقابله با آسیب کمک کند و ویتامین های A و C ، فیبر، اسید فولیک و سایر مواد مغذی موجود در آن با سرطان‌های روده بزرگ و پستان مبارزه می‌کند. اسفناج همچنین می‌تواند در برابر فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی از بدن محافظت کند. پس با طرز تهیه پای قارچ و اسفناج در این مطلب از مجله فیدیلیو همراه باشید.

طرز تهیه پای قارچ و اسفناج برای ۶ نفر

طرز تهیه پای قارچ و اسفناج یک غذای ساده و خوشمزه برای شام بهاری

زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۱ ساعت

مواد لازم

برای پای

۱و ۲/۱ فنجان آرد گندم کامل یا آرد چند منظوره

۴/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری بیکینیک پودر

۲/۱ فنجان روغن زیتون فوق‌العاده بکر

۲ قاشق غذاخوری شیر

برای مواد روی پای

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق‌العاده بکر

۳ عدد سیر (ریز خرد شده)

۳۰۰ گرم قارچ ریز خرده شده

۳۰۰ گرم اسفناج ریز خرد شده

۳ عدد تخم مرغ بزرگ

۴/۳ فنجان شیر

نوک قاشق چایخوری پودر جوز هندی

۴/۱ فنجان آرد چند منظوره

۲۳۰ گرم پنیر فتا

طرز تهیه پای قارچ و اسفناج

در یک کاسه بزرگ آرد، نمک و پودر بیکینگ را با هم مخلوط کنید.

روغن زیتون را به آرامی اضافه کرده و با همزن دستی یا چنگال به طور پیوسته هم‌بزنید.

در همین زمان یک قاشق غذاخوری شیر را به آن بیافزایید. هم‌زدن را ادامه دهید تا جایی که یک توپ خمیر ایجاد شود.

با دستان تمیز، خمیر را درون کاسه آنقدر ورز دهید تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شده و خمیر یکدستی حاصل شود.

خمیر را به طور یکنواخت درون یک قالب پای ۲۰ سانتی یا هر قالب کیک پخش کنید. آن را کنار بگذارید.

در یک قابلمه مناسب، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که عطر آن بلند شود باشد، سرخ کنید.

قارچ‌ها را اضافه کرده و سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند و شروع به آب انداختن کنند. (حدود ۳ دقیقه)

۲ دقیقه بیشتر سرخ کنید یا تا زمانی که بیشتر آب قارچ‌ها تبخیر شود.

اسفناج خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و تا زمانی که پخته شود _حدود ۳ تا ۵ دقیقه_ آن را سرخ کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و شیر را هم‌بزنید.

یک قاشق از مخلوط قارچ و اسفناج را به آن بیافزایید.

بقیه مخلوط سبزیجات را به آرامی اضافه کنید و مرتباً هم بزنید.

جوز هندی را اضافه کرده و هم بزنید.

حالا آرد را روی مخلوط سبزیجات بپاشید و آنقدر هم‌بزنید تا هیچ گلوله‌ای از آرد باقی‌نماند.

سپس پنیر فتا را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید.

مخلوط اسفناج و پنیر را در خمیر آماده شده بریزید.

مرحله پایانی

فر را از قبل و تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

پای قارچ و اسفناج را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که لایه رویی طلایی شود بپزید. (بعد از گذشت این مدت یک خلال دندان یا چوب بستنی درون آن فرو کنید اگر مواد پای به آن نچسبید، غذا حاضر است.)

قبل از برش اجازه دهید پای حدود ۵ دقیقه استراحت کند.

آن را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید. باقی‌مانده‌ها را می‌توانید تا ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه پای قارچ و اسفناج یک غذای ساده و خوشمزه برای شام بهاری

نکات تکمیلی

روغن زیتون فوق‌العاده بکر یک روغن تصفیه نشده و با کیفیت‌ترین روغن زیتونی است که می‌توانید خریداری کنید. با توجه به نوع فراوری روغن زیتون فوق‌العاده بکر، طعم واقعی زیتون حفظ شده و نسبت به سایر انواع روغن زیتون سطح اسید اولئیک کمتری دارد. همچنین حاوی مقدار بیشتری از ویتامین‌ها و مواد معدنی طبیعی موجود در زیتون است. اما اگر تمایلی به روغن زیتون بودار ندارید، می‌توانید از روغن زیتون معمولی یا بدون‌بو استفاده کنید.

نوش جان

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه اسفناج با دو پنیر یک پیش غذای جذاب!
اسموتی توت‌فرنگی و اسفناج
۱۰ ماده غذایی که باید بیشتر مصرف کنید
غذاهایی که در این زمستان شما را گرم می‌کنند


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران