غلامرضا غلامی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، ۱۳۰ تَن در آموزشهای مقدماتی، ۳۳۰ تَن در دوره پایدار سازی و توسعه مشاغل و یکصد تَن در دورههای مهارت کسب و کار شرکت کردند.
وی ادامه داد: ۴۴۶ نفر از این آموزش دیدگان از مددجویان شهری و بقیه از افراد زیر پوشش روستایی کمیته امداد شهرستان قشم هستند.
رییس کمیته امداد قشم از اعتبار ۱.۸ میلیارد ریالی برای آموزش مددجویان خبر داد و تصریح کرد: بازاریابی، ملوانی، علوم کامپیوتر، خیاطی، آرایشگری و تعمیرات لوازم سرد کننده از جمله دورههای آموزشی مهارت اشتغال است.
وی اظهار کرد: پس از پایان دوره و در صورت دریافت مدرک مهارتی، تسهیلات اشتغالزایی از سوی کمیته امداد به متقاضیان پرداخت میشود.
غلامی افزود: همچنین با کاریابی از سوی موسسات و شرکتها، زمینه اشتغال و درآمد پایدار برای شرکتکنندگان این دورههای آموزشی مهیا میشود.
وی تصریح کرد: ۱۰۰ میلیون ریال برای مشاغل خانگی و تا ۸۰۰ میلیون ریال برای فعالیتهای صنفی و دارای پروانه فعالیت، تسهیلات اشتغال با نرخ ۴ درصد به مددجویان پرداخت میشود.
غلامی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای توانمند سازی خانوادهها، در کنار مهارتآموزی برای خانوادههای مستعد اشتغال، استعداد سنجی، نظارت بر طرحهای اشتغال، بازاریابی و فروش محصولات تولیدی را انجام میدهد.
وی تاکید کرد: آموزش فنی و حرفه ای نخستین گام توانمند سازی اقتصادی و زمینه ساز توسعه اشتغال پایدار است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت و به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.