طرز تهیه حلوای نخودچی
منبع خبر /
انواع حلوا /
09-01-1400
امروز میخواهیم پخت یک حلوای ساده و خوش مزه را آموزش بدهیم، حلوایی که در تهیه آن به جای شکر از آرد نخودچی و نبات استفاده میشود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ ما خراسانیها در این روزهای پایانی سال رسم زیبایی داریم که با خیرات و مبرات مختلف، از درگذشتگانمان یاد میکنیم. به طور معمول هم در چنین مواقعی، از خوراکیهایی مانند حلوا هنگام حضور در مزار و برای پذیرایی استفاده میکنیم. برای همین، امروز میخواهیم پخت یک حلوای ساده و خوش مزه را آموزش بدهیم، حلوایی که در تهیه آن به جای شکر از آرد نخودچی و نبات استفاده میشود.
مناسب برای: ۱۰۰ نفر
زمان برای پخت: ۴۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰ تومان
مناسب برای: ۱۰۰ نفر
زمان برای پخت: ۴۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰ تومان
مواد لازم برای تهیه حلوای نخودچی
آرد سفید: ۳ پیمانه آرد نخودچی: ۲ پیمانه کره یا روغن: ۲ پیمانه نبات خردشده: ۵ پیمانه آب: ۴ پیمانه گلاب: یک پیمانه هل و زعفران به میزان لازمنبات را در آب داغ حل کنید. سپس گلاب، هل و زعفران را به آن اضافه کنید. آرد سفید و نخودچی را باهم الک کنید و روی حرارت خیلی کم تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد را دوباره الک کنید و روی حرارت بگذارید. روغن یا کره را به آرد اضافه کنید و آرد را درون آن تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسد. شربت نبات را به آرد اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا آب حلوا تبخیر شود و حلوا قوام کافی پیدا کند. بعد هم آن را تزیین و سرو کنید.
چند نکته:
اگر از کره برای درست کردن حلوا استفاده میکنید، ابتدا باید کره را ذوب، سپس به آرد اضافه کنید. برای به صرفه و خوش مزه شدن حلوا میتوانید از مخلوط روغن و کره استفاده کنید. اگر برای تزیین حلوا میخواهید از ماسوره استفاده کنید، حلوا را باید کمی شلتر از روی حرارت بردارید.