طرز تهیه دیم سام، غذای چینی
منبع خبر /
انواع غذاهای خارجی /
26-01-1400
پارسینه: دیم سام یک غذای سبک چینی و فوق العاده خوشمزه است که میتوانید خیلی راحت این غذای خوشمزه را در منزل تهیه و سرو کنید.
در مطلب زیر طرز تهیه دیم سام، غذای چینی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
مواد لازم
آرد (۱۵۰ گرم) ۱ پیمانه
آب جوش ۱/۴ پیمانه
آب سرد ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
مواد میانی
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ (ریزخردشده) ۱ عدد
قارچ ریز خردشده ۵۰ گرم
فلفل دلمهای ریز خردشده ۱ عدد
سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل وادویه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
سیر ۲-۳ حبه
آب جوش ۱/۴ پیمانه
آب سرد ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
مواد میانی
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ (ریزخردشده) ۱ عدد
قارچ ریز خردشده ۵۰ گرم
فلفل دلمهای ریز خردشده ۱ عدد
سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل وادویه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
سیر ۲-۳ حبه
طرز تهیه
روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت داغ میکنیم و پیاز که ریز خرد کرده ایم را در آن سرخ میکنیم.
گوشت چرخ شده را به همراه سیر خرد شده اضافه و تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود.
قارچ را اضافه میکنیم و وقتی آبش تبخیر شد سس کچاپ را اضافه میکنیم.
نشاسته ذرت را در ۱ ق غ آب سرد حل میکنیم و به مایه گوشتی اضافه میکنیم.
به مقدار لازم نمک و فلفل و ادویه دلخواه را اضافه میکنیم؛ بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش میکنیم و مایه گوشتی را کنار میذاریم تا خنک شود.
در ظرف مناسبی آرد را الک میکنیم.
آب جوش را اضافه میکنیم و سپس آب سرد و روغن را میریزیم و ابتدا با قاشق هم میزنیم تا مواد باهممخلوط شوند.
روی سطح کار را آرد میپاشیم و خمیر ک فعلا چسبندست را روی آن قرار میدهیم و شروع به ورز دادن میکنیم؛ حدود ۴ تا ۵ دقیقه خمیر را ورز میدهیم و در حین ورز دادن به مقدار لازم آرد اضافه میکنیم تا چسبندگی آن از بین رفته و به دست نچسبد.
خمیر را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیممیکنیم و هرقسمت را به ضخامت ۱ میلی متر باز میکنیم و از مایه گوشتی وسط آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را رو به بالا جمع میکنیم .
حال در یک ظرف کوچک و گود روغن ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا خوب داغ شود؛ سپس دیم سام ها را به طور شناور در روغن سرخ میکنیم؛ بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار میدیم تا روغن اضافیشان گرفته شود و سپس سرو میکنیم نوش جان
گوشت چرخ شده را به همراه سیر خرد شده اضافه و تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود.
قارچ را اضافه میکنیم و وقتی آبش تبخیر شد سس کچاپ را اضافه میکنیم.
نشاسته ذرت را در ۱ ق غ آب سرد حل میکنیم و به مایه گوشتی اضافه میکنیم.
به مقدار لازم نمک و فلفل و ادویه دلخواه را اضافه میکنیم؛ بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش میکنیم و مایه گوشتی را کنار میذاریم تا خنک شود.
در ظرف مناسبی آرد را الک میکنیم.
آب جوش را اضافه میکنیم و سپس آب سرد و روغن را میریزیم و ابتدا با قاشق هم میزنیم تا مواد باهممخلوط شوند.
روی سطح کار را آرد میپاشیم و خمیر ک فعلا چسبندست را روی آن قرار میدهیم و شروع به ورز دادن میکنیم؛ حدود ۴ تا ۵ دقیقه خمیر را ورز میدهیم و در حین ورز دادن به مقدار لازم آرد اضافه میکنیم تا چسبندگی آن از بین رفته و به دست نچسبد.
خمیر را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیممیکنیم و هرقسمت را به ضخامت ۱ میلی متر باز میکنیم و از مایه گوشتی وسط آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را رو به بالا جمع میکنیم .
حال در یک ظرف کوچک و گود روغن ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا خوب داغ شود؛ سپس دیم سام ها را به طور شناور در روغن سرخ میکنیم؛ بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار میدیم تا روغن اضافیشان گرفته شود و سپس سرو میکنیم نوش جان
سایر نکات
سس مورد استفاده در دستور اصلی سویا سس هست اما بسته به ذایقه میشه اونو با سس کچاپ یا فلفل جایگزین کرد.
دیم سام های سنتی در بخارپزهای چوبی پخته میشوند؛ اما میتونین اونارو در بخارپزهای معمولی بپزید و یا درون روغن سرخ کنید.
میزان جذب روغن خمیر دیم سام خیلی اندک هست؛ پس نگران سرخ کردن آنها نباشید.
میتونین دیم سام ها را با آرد برنج نیز تهیه کنید.
درون دیم سام ها را میتونین با میگوی آبپز و پیازچه خردشده و فلفل دلمه ای پر کنید.
منبع: پاپیون