طرز تهیه پانزروتی ایتالیایی خوشمزه و خاص
پارسینه: در گزارش زیر طرز تهیه پانزروتی ایتالیایی را به شما آموزش میدهیم.
پانزروتی یه غذای معروف خیابانی ایتالیایی هستش، از بیرون ترد و از داخل نرم و پنیریه و یکی از پرطرفدارترین غذای ایتالیایی است. محبوبیت این غذا در ایتالیا به حدیه که از یک غذای خیابانی ساده ارتقاء پیدا کرده و در بعضی از رستورانهای شیک ایتالیا سرو میشه.
مواد لازم
۵۰۰ گرم آرد همه منظوره
۶۰ میلی لیتر روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری آب گازدار
۱۴۰ میلی لیتر آب گرم
۱۰۰ میلی لیتر شیر گرم
۱ قلشق غذاخوری سرخالی نمک
پنیر موزارلا
سس گوجه فرنگی
دستور تهیه
آرد، آب گازدار، نمک، آب گرم، شیر گرم و روغن را مخلوط کنید و خوب ورز بدید و سپس بذارید ۳۰ دقیقه استراحت کنه. بعد از اون خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید.
حالا خمیر رو به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و به صورت گلوله دربیارید. هر قسمت رو با وردنه به قطر ۲۰ سانتی متر باز کنید و روی خمیر رو با سس گوجه کاملا آغشته کنید و پنیر رو یکطرف خمیر بذارید و طرف دیگه رو برگردونید و با دست اطراف خمیر رو فشار بدید تا بچسبه و با چنگال فشرده کنید.
سپس در یک تابه از قبل گرم شده سرخ کنید. (کف تابه رو کمی با روغن چرب کنید.)
منبع: غذاپز