این افراد زنجبیل نخورند


این افراد زنجبیل نخورند

سلامت نیوز: با وجود این که زنجبیل یک ماده غذایی مقوی است و هم به عنوان طعم دهنده و هم دارو مورد استفاده قرار می گیرد، اما محققان هشدار داده اند که برخی افراد باید نسبت به مصرف آن احتیاط کنند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از سیناپرس از webmd، زنجیل گیاهی بومی آسیاست. ادویه زنجبیل از ریشه های گیاه تهیه می شود که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان...

سلامت نیوز: با وجود این که زنجبیل یک ماده غذایی مقوی است و هم به عنوان طعم دهنده و هم دارو مورد استفاده قرار می گیرد، اما محققان هشدار داده اند که برخی افراد باید نسبت به مصرف آن احتیاط کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سیناپرس از webmd، زنجیل گیاهی بومی آسیاست. ادویه زنجبیل از ریشه های گیاه تهیه می شود که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان دارو کاربرد دارد. زنجبیل حاوی مواد شیمیایی است که تهوع و تورم را کاهش می دهد.


همین زنجبیل در دوران همه گیری کرونا به عنوان ماده غذایی مفید برای پیشگیری از ابتلا به کرونا معرفی شده و به ویژه در ماه های نخست شیوع این ویروس، گرایش به مصرف آن بسیار زیاد شده بود. محققان اعلام کرده اند که زنجبیل با تقویت سیستم ایمنی بدن از ابتلا به کرونا جلوگیری می کند.

اما با تمام خواصی که زنجبیل دارد، به نظر می رسد این مواد شیمیایی در معده و روده ها فعالیت خود را انجام می دهند اما این مواد ممکن است به سیستم عصبی و مغز هم در کنترل تهوع کمک کند. معمولا افراد از این ماده غذایی برای بهبود حالت تهوع و استفراغ مورد استفاده می کنند.
همچنین این ماده برای گرفتگی های قاعدگی، پوکی استخوان، دیابت، سردردهای میگرنی و دیگر مشکلات دیگر هم قابلیت درمان دارد اما بسیاری از آنها به لحاظ علمی هنوز ثابت نشده اما به گزارش سیناپرس، آنچه مسلم است این که در دوران همه گیری کرونا بسیار به مصرف زنجبیل توصیه شده، بی خبر از این که این ماده می تواند سلامت عده ای را هم به خطر بیاندازد و محدودیت هایی در مصرف آن وجود دارد و مصرف آن در همه افراد توصیه نمی شود.


لاغرها نخورند

زنجبیل به عنوان یکی از راه حل های ریشه ای برای کاهش وزن شناخته می شود. این ماده غذایی با تنظیم آنزیم های گوارشی در معده و کاهش اشتها منجر به کاهش وزن می شود. اما برای افراد لاغر می تواند عواقبی به دنبال داشته باشد.
این افراد به خودی خود شاخص نمایه توده بدنی پایینی دارند با مصرفر زنجبیل ممکن است دچار کاهش اشتها، ریزش مو و کمبود ویتامین در بدن مواجه شوند. زنان لاغری که زنجبیل بخورند ممکن است دچار بی نظمی های قاعدگی شوند بنابراین این گروه از افراد بهتر است زنجبیل را از رژیم غذایی حذف کنند.


ابتلا به اختلالات خونی

هموفیلی نوعی بیماری نادر است که در آن خون قادر به لخته شدن نیست. اگرچه لخته های خونی ممکن است در بعضی موقعیت ها خطرناک باشد، اما این لخته ها نیز برای بدن اهمیت بالایی دارند. به گزارش سیناپرس، کاهش توانایی بدن در لخته شند خون منجر به خونریزی شدید به دنبال بریدن بخشی از پوست یا آسیب وارده می شود.
جایی که زنجبیل به افراد برای بهبود گردش خون توصیه می شود، در مبتلایان به هموفیلی می تواند به دلیل افزایش گردش خون در بدن منجر به خونریزی های شدید شود که ممکن است جان آنها را به خطر بیاندازد.


خانم های باردار به هوش

اگر چه زنجبیل به ویژه در هفته های ابتدایی بارداری می تواند ضعف و حالت تهوع این دوران را کاهش دهد، اما مصرف آن در سه ماهه سوم بارداری به شدت منع شده است. مصرف این ماده غذایی در این دوره می تواند انقباضات رحمی را تشدید کرده و باعث زایمان زودرس شود.


احتمال تداخل دارویی

افرادی که از داروهای دیابت و فشار خون بالا استفاده می کنند، زنجبیل یک خطر محسوب می شود. داروهایی مانند مسدودکننده های بتا، ضدانعقادها و انسولین در ترکیب با زنجبیل بسیار خطرناک و مضر می شوند. این ماده غذایی به رقیق شدن خون و کاهش فشار خون کمک می کند که هر دو با این داروها تداخل ایجاد می کنند و می تواند برای بیماران خطرناک باشد.


جایگزینی برای زنجبیل

اگر با وجود مواردی که گفته شد، همچنان به دنبال طعمی مشابه زنجبیل هستید، توصیه می کنیم به جای مصرف این ماده غذایی از مواد مشابهی چون پاپریکای قرمز، فلفل هندی و فلفل شیرین استفاده کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر