پیش‌بینی اعتبار برای پروژه بیمارستانی دورود در بودجه سال آینده

دسته‌بندی: لرستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۲, چهارشنبه ساعت ۱۶:۰۶۰ رأیبدون امتیاز
پیش‌بینی اعتبار برای پروژه بیمارستانی دورود در بودجه سال آینده

دورود- رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از پیش‌بینی اعتبار برای پروژه بیمارستانی دورود در بودجه سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رضایی کوچی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شهرستان دورود اظهار داشت: به زودی عملیات اجرایی این پروژه آغاز خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه موانع بر سر راه این پروژه بر طرف شده است افزود: با حضور پیمانکار مناسب، به زودی شاهد اجرایی شدن این پروژه خواهیم بود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه به دلیل جانمایی نامناسب این پروژه در گذشته و اختلاف نظرهایی که وجود داشته کار اجرایی این پروژه با تأخیر شروع شده است افزود: همین امر موجب شده که بیمارستان موجود که در مرکز شهر است، شرایط مناسبی برای درمان بیماران به لحاظ فضای فیزیکی و ایمنی بیمارستان نداشته باشد.

رضایی کوچی تاکید کرد: امیدواریم با کمک‌هایی که در قالب بودجه سال آینده و سفر دولت به لرستان برای این پروژه در نظر گرفته می‌شود، هر چه سریع‌تر شاهد بهره برداری از این بیمارستان باشیم.

وی گفت: این بیمارستان بزرگی است، بالای هزار میلیارد تومان اعتبار لازم دارد، منتها چون نیاز منطقه است ما هم کمک خواهیم کرد تا این پروژه در زمان کوتاه به بهره برداری برسد.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...