ضرورت اختصاص اعتبارات لازم برای پروژه کنار گذر دورود

دسته‌بندی: لرستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۲, چهارشنبه ساعت ۱۶:۰۶۰ رأیبدون امتیاز
ضرورت اختصاص اعتبارات لازم برای پروژه کنار گذر دورود

دورود- رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اختصاص اعتبارات لازم از محل منابع بانکی، تهاتر نفت و بودجه سال آینده برای پروژه کنار گذر دورود تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رضایی کوچی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید از پروژه‌های شهرستان دورود اظهار داشت: مهم‌ترین پروژه این شهرستان کنار گذر این شهرستان بود که تکمیل آن مطالبه مردم است.

وی با بیان اینکه این پروژه به طول ۱۲ کیلومتر در حال اجرا است و بخش‌هایی از پروژه نیز عملیاتی شده است گفت: در قالب یک مناقصه، اخیراً بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برای آن برآورد شده و پیمانکار نیز در پروژه مستقر است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: باید منابع مالی مورد نیاز برای این پروژه در نظر گرفته شود، در سفر رئیس جمهور بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده که لازم است از ظرفیت بانک‌ها، تهاتر نفت و همچنین بودجه سال ۱۴۰۲ اعتبار لازم برای این پروژه در نظر گرفته شود.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...