پذیرش چهار شرکت دانش‏‌بنیان در مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی شریف


پذیرش چهار شرکت دانش‏‌بنیان در مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی شریف

در راستای توسعه فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه که به عنوان بخشی از برنامه‌‏های دارای اولویت سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی‏ شریف در طول یکسال گذشته در دست پیگیری و اجرا بوده است، تاکنون چهار شرکت پذیرش شده و سه شرکت استقرار پیدا کرده‌اند.

پذیرش چهار شرکت دانش‏‌بنیان در مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی شریف

به گزارش ایران اکونومیست، در راستای توسعه فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه که به عنوان بخشی از برنامه‌‏های دارای اولویت سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی‏ شریف در طول یکسال گذشته در دست پیگیری و اجرا بوده است، تاکنون چهار شرکت پذیرش شده و سه شرکت استقرار پیدا کرده‌اند.

دکتر محسن مردانی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی ‏شریف در این خصوص گفت: زیست بوم نوآوری نخبگان جهاد دانشگاهی که هدف آن فعال‏سازی فضای کسب و کارهای فناور و نوپاست، با جذب و استقرار شرکت‏ها در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی صنعتی‏ شریف، فعالیت خود را آغاز کرده است.

دکتر مردانی با اشاره به این که حضور شرکت‏‌های جدید در سازمان، علاوه بر کمک به شکل‌‏گیری فضای تبادل تجارب در زمینه فعالیت‌‏های تخصصی مرتبط، فرصت خوبی برای شناسایی و جذب نیروی ماهر و جوان با ایده‌‏های جدید است، افزود: حضور این شرکت‏ها علاوه بر اینکه به بهبود فرهنگ و زمینه‌های کاری سازمانی کمک می‌‏کند، برای شرکت‏‌های مستقر نیز مزایایی چون تأثیرپذیری از فرهنگ و بهره‏‌گیری از تجربه و دانش اعضا و برند جهاد دانشگاهی صنعتی‏ شریف را در پی دارد.

وی گفت: جهاد دانشگاهی صنعتی ‏شریف، با حضور در ناحیه نوآوری شریف، می‌تواند در خصوص ارتباط شرکت‌‏های دانش‏‌بنیان با صنایع مختلف و توسعه بازار محصولات و دستاوردهای این شرکت‌ها، به خوبی ایفای نقش نماید.

رییس جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با اشاره به آغاز فعالیت مرکز نوآوری و شتاب‌دهی (منش)، اظهار داشت: این مرکز با هدف پذیرش و استقرار شرکت‌ها و هسته‌های نوآور و فناور در حوزه هوش مصنوعی مبتنی بر اینترنت اشیاء فعالیت می‌نماید.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف که با هدف راه‌اندازی مجتمع نوآوری جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، واحدهای فناور و تیم‌های نوآور، انجام شده است، افزود: در نظر است تا با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و نیز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نسبت به ایجاد برج نوآوری در مجموعه جهاد دانشگاهی صنعتی شریف اقدام گردد که اقدامات اولیه انجام شده و اقدامات اجرایی در دست اجرا است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی ‏شریف، شرکت هوش ژرف شریف، شرکت هوشمندآرمان هماره و شرکت پیشگامان پرواز پاسارگاد در حال حاضر در مرکز منش مستقر شده‌‏اند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) با این 5 تابلو نقاشی شاهکار دنیا آشنا شوید